DISPERARE! Antena 3 și-a trimis INSTRUMENTUL să protesteze „SPONTAN” la DNA! Cică vine și Fester(Codrin Ștefănescu)!!! VIDEO

Disperare de un penibil absolut la Antena 3! Și-au trimis instrumentul, pe dobitocul Pleșoianu, deputat PSD, să protesteze „spontan” la DNA! Culmea este că știrea a fost difuzată în regim de breaking-news și de Digi24! Încurcate sunt căile Domnului, nu-i așa? Cică vine și Fester(Codrin Ștefănescu)!!!

Pleşoianu se află, miercuri dimineaţă, în faţa sediului DNA, însoţit de alte câteva persoane, protestând faţă de prezenţa Laurei Codruţa Kovesi la conducerea instituţiei, aşa cum a anunţat cu o zi în urmă. pe Facebook. El spunea că se va afla „în spaţiul său privat” din faţa sediului DNA, pentru a-şi petrece timpul liber la „Templul Anticorupţie”, unde sălăşluieşte „divinitatea sa”, în condiţiile în care „nu se mai poate trăi aşa în această ţară”.

Pleşoianu are prinsă pe piept o coală de hârtie pe care scrie "Kovesi la poligraf. Ai fost acasă la Oprea?".

Celelalte trei persoane care i s-au alăturat poartă şi ele mesaje similare: "Ai plagiat? Ai abuzat? Ai plecat!" şi "Your DNA is corrupt" şi "Kovesi, pe tine cine te Oprea?"

„NU se mai poate trăi aşa în această ţară! Eu NU mai accept! Ca atare, mâine dimineaţă (miercuri, 5 iulie), mă voi afla de la prima oră în «spaţiul meu privat» din faţa Sediului DNA din Str. Ştirbei Vodă nr. 79-81. Începând cu ora 8.00, îmi voi petrece «timpul meu liber» în faţa Templului Anticorupţiei, unde sălăşluieşte DIVINITATEA SA”, a scris marţi pe Facebook deputatul social-democrat.

Liviu Pleşoianu a mai spus că îl va bucura „prezenţa oricărui CETĂŢEAN care va alege acelaşi «spaţiu privat» şi acelaşi interval de «timp liber»”.

„După cum mă va bucura şi propria-mi companie, în cazul în care voi fi singurul cu care mă voi intersecta. «Noi suntem DNA şi nu ne lăsăm!» - Foarte bine! Şi eu sunt PARLAMENTAR AL ROMÂNIEI. ...ŞI NU MĂ LAS! ...Fie să FIM!”, a conchis deputatul PSD. 

El mai anunţa şi că va fi vizitat în spaţiul său privat din faţa sediului DNA de Codrin Ştefănescu, în "timpul său liber".

"De asemenea, din toate mesajele primite, înţeleg că mai sunt şi alţi cetăţeni care vor să ne petrecem împreună timpul liber şi să împărţim acelaşi spaţiu privat. ...Foarte bine. Timp liber ne facem, iar spaţiu privat e din belşug!", mai susţinea Pleşoianu.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare m…

2 ULTIMA ORĂ / În China a reizbucnit epidemia! Reuters anunță că un județ din provincia Henan a fost izolat comple…

3 Asistentă dintr-un spital care primește bolnavi cu coronavirus: Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamen…

4 Are dreptate! / Alex Dima, mesaj de revoltă: „I-am lăsat să ne conducă. Suntem în această situație din cauza uno…

5 Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorgan…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Vezi cum drona asta zboară cu super viteză prin clădiri abandonate