Distracție criminală. Niște tineri din Italia au construit o adevărată capcană mortală pentru șoferi și motocicliști VIDEO

Distracție criminală. Niște tineri din Italia au construit o adevărată capcană mortală pentru șoferi și motocicliști VIDEO

Câțiva tineri din orașul italian Settimo Torinese s-au distrat periculos, legând o bandă de plastic între doi stâlpi, în fața unui sens giratoriu care duce la o trecere feroviară subterană.

Joaca acestora a fost descrisă de poliție ca fiind o adevărată capcană "criminală" pentru șoferi și motocicliști, scrie Corriere Della Sera .

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea torineză. Conform unui videoclip filmat de un rezident din zonă, un grup de tineri a atașat o bandă între doi stâlpi de semnalizare rutieră, punând astfel în pericol șoferii care treceau pe acolo.

Ancheta a fost preluată de carabinieri, care au deja înregistrări de pe camerele de supraveghere din zonă.

"Sunt foarte grave aceste fapte", a declarat primarul Elena Piastra.

Banda, legată la înălțimea unui om, a fost îndepărtată de un șofer care a observat pericolul în timp ce trecea. Între timp, copiii au fugit. Alertați de șoferi și de câțiva rezidenți, carabinierii din Castiglione Torinese au intervenit la fața locului.

"În această noapte, în apropierea trecerii subterane feroviare de pe Via Leinì, un grup de tineri a încercat să blocheze trecerea vehiculelor plasând o bandă în diagonală pe carosabil", a declarat primarul Piastra.

"Nu au existat consecințe deoarece primul șofer care trecea s-a confruntat imediat cu această situație și a îndepărtat banda. Totuși, este o faptă gravă care ar fi putut avea consecințe mai grave", a mai spus aceasta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?