Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

Bianca Drăgușanu nu-l iartă deloc pe Alex Bodi și îi face în ciudă în stilul caracteristic, după ce afaceristul a confirmat despărțirea de Daria Radionova.

Diva sexy postează mesaj după mesaj pe rețelele de socializare, unul mai subtil decât celălalt, înțepându-l pe omul de afaceri. Iată ce a postat blondina de această dată.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi și Daria Radionova și-au spus adio. Știm, știm, cu toții așteptați marea nuntă, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, în cele din urmă. O asemenea veste nu a putut fi trecută atât de ușor cu vederea nici de Bianca Drăgușanu, care, după ce a postat un mesaj subtil pentru fostul său soț, dând vina pe ”karmă” pentru despărțirea dintre el și rusoaică, de această dată, diva sexy a ales să îi facă în ciudă afaceristului.

În stilul caracteristic, Bianca Drăgușanu a postat recent, pe contul său de Instagram, două mesaje dedicate în mod subtil celebrului om de afaceri. Focoasa blondină pare că se amuză copios pe seama destrămării relației dintre Alex Bodi și Daria Radionova, susținând că ”viața este frumoasă”, chiar și pentru cei ”deprimați”.

Toți cei care sunteți deprimați, vreau să vă spun că viața e frumoasă. Nu a voastră, în general, așa.”

”Când teatrul își întâlnește fanii, iese spectacol.”, sunt cele două mesaje postate de celebra blondă pe Instagram.

Daria Radionova: ”Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos”

Desigur că nici rusoaica nu l-a iertat pe Alex Bodi după reacția pe care a avut vis-a-vis de ea și l-a taxat dur în mediul online. Daria se arată dezamăgită de comportamentul celui care trebuia să îi fie soț și a ținut să-i transmită că ar trebui să fie ”bărbat cel puțin o dată în viață”. Cu toate că despărțirea se anunța a fi una pe cale amiabilă, se pare că cei doi a dat foc la fitil fix când nimeni nu se aștepta.

”Nu am menționat nimic rău despre tine, iar tu ce-ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provoci… În situația ta delicată ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn, iar asta spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile în fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”, este o parte din mesajul postat de Daria Radionova pe Instagram. SURSA: ziareonline.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa