DIVERSIUNEA continuă! Gâdea AGITĂ iar DEMONII DESTRĂMĂRII României!

DIVERSIUNEA continuă! Gâdea AGITĂ iar DEMONII DESTRĂMĂRII României!

Diversiunea continuă! Antena 3 agită iar demonii destrămării țării și anunta ca in aceasta seara va da in vileag „planul secret de distrugere a Romaniei” in cadrul emisiunii lui Mihai Gadea, Sinteza zilei. 

Orașele din Ardeal sunt pline de afișe uriașe cu textul: „Salvăm Clujul de București”, „Salvăm Oradea de București” și altele. Cine vrea să rupă Transilvania mințind că o salvează? Se rupe România în trei, așa cum avertiza fostul premier Adrian Năstase?

Președintele Asociației pentru Implementarea Democrației afirmă că se încearcă formarea unui nou stat independent, numit Transylvania, și federalizarea restului României.

Planul secret de distrugere a României, de la 21.00, la „Sinteza zilei”., se anunta intr-un promo al Antenei 3.

„Cine vrea sa rupa Transilvania mintind ca o salveaza?”, insista isteric Antena 3. Emisiuni de acest tip, in care populatia este inspaimantata ca Romania va fi rupta in bucati, au mai avut loc la Antena 3. De fiecare data, in studio s-au aflat si membri de seama ai PSD, care au amplificat temerile privind ruperea Romaniei.

Emisiuni de acest tip au loc in paralel cu o ofensiva atat asumata cat si neoficiala a PSD prin care lideri ai Opozitiei si membri ai Guvernului sunt catalogati ca „tradatori”, „vanduti Bruxelles-ului” sau „slugi ale lui Soros”. Purtator de cuvant al acestui nationalism extremist al PSD a devenit Penalul României. Chiar astazi, el a scris pe Facebook ca e posibil ca romanii sa fie impiedicati sa mai vorbeasca romaneste.

„In 2016 e posibil sa ne fie teama si sa vorbim in limba romana ca sa nu fim acuzati ca suntem ‘inculti, hoti, penali, prorusi, antieuropeni, antiamericani, nereformisti, manipulati samd’. Poate pe 11 Decembrie ne luam totusi tara inapoi de la Klaus, Julien, Clotide & Co.!”, a scris Jigodia Națională.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”