Divorț în showbiz! Și-a părăsit soția și căminul conjugal

Divorț în showbiz! Și-a părăsit soția și căminul conjugal

Bombă în showbiz! Click.ro anunță că unul dintre cei mai cunoscuți actori români și-a lăsat nevasta, și-a făcut bagajele și a plecat de acasă. Este vorba despre Vlad Zamfirescu (47 de ani), care a părăsit-o pe Mihaela, mama celor doi copii ai săi.

Sursele Click! susțin că fosta soție a lui Vlad Zamfirescu nu și-a revenit nici acum după despărțire. Actorul a divorțat de Mihaela Zamfirescu în urmă cu câteva luni și a părăsit căminul conjugal. Au fost căsătoriți mai bine de două decenii și au doi copii împreună, Ștefan (12 ani) și Matei (14 ani).

De asemenea, potrivit surselor noastre, totul s-a încheiat între Vlad Zamfirescu și fosta soție, deși Mihaela a acceptat cu greu divorțul de actor.

În prezent, Vlad Zamfirescu este ancorat în proiecte personale și profesionale. Cu toate acestea, își face mereu timp pentru cei doi băieți pe care îi are cu fosta soție, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș. Actorul și fosta lui nevastă au fost împreună timp de 26 de ani, dintre care 21 au fost căsătoriți. Mihaela Zamfirescu este coregrafă, fiind ancorată și ea în lumea artistică.

În urmă cu aproape două săptămâni, Vlad Zamfirescu a acordat un interviu pentru Click!, unde a ocolit subiectul familie, fiind de altfel cunoscut pentru cât de discret este atunci când vine vorba de viața personală. El a vorbit mai mult despre proiectele profesionale în care este implicat în acest sfârșit de an.

Vlad Zamfirescu are doi băieți Foto: Arhivă

«Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta»., ne-a declarat Vlad Zamfirescu, la începutul lui decembrie.

Vlad Zamfirescu, un actor de succes

article img
Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase filme și a jucat în multe piese de teatru Foto: Facebook

Vlad este uniciul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). El a moștenit pe deplin talentul tatălui său. A fost preocupat încă din copilărie de actorie, iar la doar 9 ani făce parte dintr-o trupă de pantonimă.

Citește integral pe Click.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...