Djokovic va fi expulzat din Australia!

Djokovic va fi expulzat din Australia!

Cei trei judecători de la Curtea Federală a Australiei au decis în favoarea guvernului în procesul privind anularea vizei acordate lui Novak Djokovic. Astfel, liderul ierarhiei ATP va fi obligat să părăsească Australia și este obligat să plătească cheltuielile de judecată. Sârbul poate primi o interdicţie de trei ani de a intra în statul de la Antipozi.

Trei judecători, James Allsop, Justice Anthony Besanko and Justice David O’Callaghan, au analizat acest caz, iar verdictul este definitiv - nu mai există nicio cale de atac.

11:11 Novak Djokovic va părăsi Australia în această seară. Potrivit The Age, sârbul va pleca cu zborul Emirates de la ora locală 22:30 (13:30, ora României) spre Dubai.

09.13 ATP a anunțat că Salvatore Caruso (150 ATP) ar urma să-i ia locul lui Novak Djokovic pe tabloul masculin de la Australian Open. Djokovic nu s-a retras încă în mod oficial de la primul Grand Slam al anului.

09.12 Trebuie precizat că, înainte de a anunța verdictul, judecătorul-șef Allsop a explicat că în acest caz nu era vorba despre faptul dacă ministrul imigrației a luat decizia corectă. Ci dacă decizia a fost atât de irațională sau nerezonabilă încât nu a fost luată în mod legal.

09.07 Completul de trei judecători a luat o pauză pentru a permite avocaților lui Nole să decidă dacă vor să mai solicite ceva instanței.

Ora 8.55: Judecătorul australian care a citit sentința a spus că decizia împotriva lui Djokovic a fost unanimă. Avocații tenismanului australian discută acum eventuale noi acțiuni în justiție înaintea începerii Australian Open, unde Djokovic avea programat luni primul meci. Dacă decizia rămâne în vigoare, el va fi descalificat automat

Ora 8.52: Tribunalul australian a respins apelul lui Novak Djokovic împotriva guvernului Australia, transmit CNN și The Guardian

Ora 8.50: Transmisia LIVE a ședinței tribunalului australian


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro