Djokovic 'a jucat după propriile reguli' şi 'a făcut ca majoritatea jucătorilor să pară nişte idioţi', spune Tsitsipas

Djokovic 'a jucat după propriile reguli' şi 'a făcut ca majoritatea jucătorilor să pară nişte idioţi', spune Tsitsipas

Liderul ATP, sârbul Novak Djokovic, ''a jucat după propriile reguli", alegând să nu fie vaccinat înainte de Australian Open şi "a făcut ca majoritatea jucătorilor să pară nişte idioţi", a declarat grecul Stefanos Tsitsipas (4 ATP) într-un interviu acordat joi, scrie AFP.

"Ceea ce este cert este că a jucat după propriile reguli. Este nevoie de multă îndrăzneală pentru a face asta şi a pune în pericol întregul turneu... Nu cred că mulţi jucători ar face asta. Eu am ales să vin aici (respectând regulile) şi să fiu pregătit pentru pasul următor, fără a fi nevoit să mă gândesc la altceva. Novak a făcut o altă alegere. Asta nu înseamnă neapărat că felul meu de a face lucrurile este corect şi al lui este greşit, este o alegere personală'', a spus grecul.

Tsitsipas, care a pierdut anul trecut cu Djokovic la Roland Garros în prima sa finală de Grand Slam, a spus că aproape toţi jucătorii de la Melbourne au fost vaccinaţi. Ceilalţi ''au ales să-şi urmeze propria cale, ceea ce face ca majoritatea să pară nişte idioţi'', potrivit nr. 4 mondial.

Liderul mondial, nevaccinat contra Covid-19, este în aşteptarea unei decizii a ministrului australian al Imigrării care dispune de o putere discreţionară pentru a-l expulza din ţară. O decizie a instanţei de luni îi permite deţinătorului titlului la Melbourne să rămână pe teritoriul australian în ciuda viciilor în procedura de obţinere a vizei.

Nicio decizie nu a fost luată încă în privinţa unei eventuale anulări a vizei şi a expulzării liderului mondial, a declarat, joi, prim-ministrul australian Scott Morrison.

Poziţia ministrului Imigrării, Alex Hawke, care a anunţat că analizează posibilitatea unei anulări a vizei, "nu s-a schimbat", conform declaraţiei premierului australian în cursul unei conferinţe de presă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…