Djokovici zâmbește: Va juca la Australian Open! Confirmarea oficială

Djokovici zâmbește: Va juca la Australian Open! Confirmarea oficială

Vaccinarea obligatorie a împărțit planeta în două tabere, la începutul anului, cu ocazia Australian Open 2022. Atunci, victoria finală a fost obținută de cei care au celebrat excluderea lui Novak Djokovici de la primul Grand Slam al anului pentru refuzul serurilor disponibile împotriva SARS-CoV-2. Între timp, lumea s-a schimbat. În bine! Iar încă o confirmare, în acest sens, a venit, astăzi dimineață.

Novak Djokovici va putea călători fără probleme în Australia. FOTO: Arhiva Adevărul

Potrivit CNN , Novak Djokovici, interzis 3 ani în Australia după expulzarea sa în acel fiasco legat de vaccinare anti-COVID, va scăpa de această interdicție de a călători în „Țara cangurilor“. Ceea ce înseamnă că sârbul de 35 de ani, aflat pe locul 8 în lume în acest moment, va putea evolua la Australian Open 2023 (16-29 ianuarie).

La următoarea ediție de la Australian Open, anomalii precum vaccinarea obligatorie anti-COVID nu vor mai exista. Asta deoarece, au căzut restricțiile pandemice și călătoriile internaționale s-au reluat după ce Australia a renunțat la politica ei de „Zero COVID“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...