Dmitri Medvedev vrea ca pedeapsa capitală să fie reintrodusă în Rusia

Dmitri Medvedev vrea ca pedeapsa capitală să fie reintrodusă în Rusia

Fostul preşedinte al Federaţiei Ruse şi vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a afirmat, miercuri, că vrea ca pedeapsa capitală să fie reintrodusă în contextul în care „sabotori galben-albaștri” care se împotrivesc politicii de stat rusești referitoare la invazia Ucrainei au început să opereze în Rusia, săvârșind atacuri teroriste, relatează The Kyiv Independent .

Dmitri Medvedev vrea ca pedeapsa capitală să fie reintrodusă în Rusia. FOTO AFP

Medvedev a afirmat că în timpul celui de-al Doilea Război Mondial exista o singură sentință „pentru astfel de nenorociți – execuție pe loc, fără proces”.

Dacă ești un trădător care a comis o astfel de crimă în timpul războiului, nu ai nici vârstă, nici naționalitate, nici măcar dreptul de a-ți proteja propria viață”, a declarat fostul președinte rus.

Conform vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Federației Ruse, rușii care au incendiat centrele de recrutare și au pricinuit daune altor clădiri ale statului fac parte din această categorie.

La jumătatea lunii martie, Rusia a fost exclusă din Consiliul Europei , astfel cetățenii ruși nu mai pot aduce cauze la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

În luna septembrie, la câteva zile după anunțul liderului de la Kremlin privind mobilizarea parțială , 11 birouri de înrolare și șase clădiri ale administrației militare au fost incendiate, relata la acea vreme The Kyiv Independent, citând Meduza.

În aceeași ordine de idei, în aceeași lună un comisar militar a fost împușcat de un rus într-un birou de înrolare în armată, din Ust-Ilimsk, Siberia.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…