Dmitri Rogozin a publicat coordonatele şi imagini din satelit cu Pentagonul, Casa Albă şi sediul NATO: „În caz că e nevoie”

Dmitri Rogozin a publicat coordonatele şi imagini din satelit cu Pentagonul, Casa Albă şi sediul NATO: „În caz că e nevoie”

„Întregul conglomerat de grupări private şi statale de pe orbită lucrează exclusiv pentru inamicul nostru”, a afirmat Dmitri Rogozin pentru agenţia rusă Ria Novosti, conform Reuters .
„Astăzi se deschide summitul NATO de la Madrid, unde ţările occidentale vor declara Rusia drept cel mai mare inamic al lor”, a notat Rogozin pe canalul Telegram .

„Roscosmos publică fotografii din satelit cu locaţia summitului şi «centrele de decizie» care îi sprijină pe naţionaliştii ucraineni”, a mai declarat Rogozin.

În postarea de pe Telegram sunt imagini din satelit cu complexul din Madrid unde se desfăşoară summitul NATO, clădirea Pentagonului, Casa Albă, clădiri guvernamentale britanice din centrul Londrei, sediul Cancelariei Germaniei şi clădirea Parlamentului de la Berlin, sediul NATO din Bruxelles şi reşedinţa preşedintelui francez Emmanuel Macron dar şi alte clădiri guvernamentale de la Paris.

„Totodată, vă dăm şi coordonatele obiectivelor. În caz că e nevoie”, a mai completat liderul Roscosmos în mesajul său.

Coordonatele sunt publice şi pot fi găsite gratuit pe internet.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

3 Șeful tătarilor din Crimeea după „sabotaje”: „Podul de peste strâmtoarea Kerci este foarte jignit că trebuie să stea la coadă”

4 ULTIMA ORĂ Conducerea rusă a Crimeei a părăsit peninsula în urma unui apel venit de la Moscova

5 Rușii pregătesc măcelul? / Transporturi uriașe de rachete și sisteme S-300 către Ucraina