DNA: 67 de inculpați, condamnați definitiv în aprilie în dosare de corupție

DNA: 67 de inculpați, condamnați definitiv în aprilie în dosare de corupție

Direcția Națională Anticorupție informează că, în luna aprilie, au fost condamnați definitiv 67 de inculpați în dosare de corupție.

"În cursul lunii aprilie, în dosare de corupție instrumentate de DNA, au rămas definitive 33 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 67 de inculpați între care: un deputat, un vicepreședinte de partid, un vicepreședinte consiliu județean, un primar municipiu, doi avocați, trei comisari Gardă Financiară, cinci medici, un șef cancelarie Camera de Comerț și Industrie a României", se arată într-un comunicat al DNA transmis luni AGERPRES.

Sursa citată precizează că pedepsele dispuse de judecători față de cei 67 de inculpați variază între 9 ani de închisoare și 20.000 lei amendă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...