DNA: 73 de inculpaţi, condamnaţi în iunie în dosare de corupţie

DNA: 73 de inculpaţi, condamnaţi în iunie în dosare de corupţie

DNA anunţă că, în cursul lunii iunie, în dosarele instrumentate de procurorii anticorupţie au fost condamnaţi 73 de inculpaţi, prin 28 de hotărâri judecătoreşti definitive.

Potrivit unui comunicat al DNA, între persoanele condamnate definitiv figurează doi foşti miniştri (Energie - Constantin Niţă, Turism - Elena Udrea), un fost senator (Dan Şova), un prefect de judeţ, un fost consilier prezidenţial (Cătălin Voicu), un secretar de stat în minister (Justiţie), un secretar general în minister (Turism), un consilier personal al ministrului, un director de companie naţională (CNI), un director de filială companie căi ferate (CFR), un director general de societate naţională din domeniul energiei (Electrica), un primar de municipiu, doi primari de comună, un şef de Inspectorat Judeţean de Jandarmi, un fost şef ANAF.

Pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 73 de inculpaţi variază între 8 ani închisoare şi un an şi 10 luni cu amânarea aplicării pedepsei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina