DNA: 74 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în noiembrie şi decembrie în dosare de corupţie

DNA: 74 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în noiembrie şi decembrie în dosare de corupţie

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a informat, miercuri, că, în ultimele două luni ale anului trecut, 74 de inculpaţi au fost condamnaţi definitiv în dosare de corupţie.

"În lunile noiembrie şi decembrie, în dosarele de corupţie instrumentate de DNA au fost condamnaţi 74 de inculpaţi prin 43 hotărâri judecătoreşti definitive, pentru infracţiuni de dare de mită, trafic de influenţă, fraudarea fondurilor europene", se arată într-un comunicat de presă al DNA transmis AGERPRES.

Între persoanele condamnate definitiv figurează un judecător, un primar de municipiu, doi directori din cadrul unei companii naţionale, doi importanţi oameni de afaceri, doi avocaţi, un ofiţer de poliţie, trei lucrători de Poliţie, patru persoane implicate într-o fraudă de 1,6 milioane euro privind un teren situat într-un municipiu.

Potrivit DNA, pedepsele dispuse de judecători faţă de cei 74 de inculpaţi variază între 10 ani şi 8 luni închisoare şi 1 an cu amânarea pedepsei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

4 Asta e Rusia, oameni buni!

5 Așa o fi?