DNA a intrat pe fir? Se întâmplă lucruri la Ministerul Justiției!

DNA a intrat pe fir? Se întâmplă lucruri la Ministerul Justiției!

Până joi Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG pe justiție. 

 Conform unor surse de la Antena3, DNA a început urmărirea penală in rem, pentru faptă.

În urma unui denunț penal depus pe 25 ianuarie, Sorin Grindeanu și Florin Iordache au fost acuzați de favorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului. DNA a deschis dosar penal in rem.

Ce este interesant în acest caz este faptul că Liviu Dragnea se dădea, marți, foarte informat despre acest dosar. 

Prezent marți, 31 ianuarie 2017, la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde a avut loc un termen în dosarul în care este acuzat de instigare la abuz in serviciu, Liviu Dragnea a explicat că există informații potrivit cărora plângerea penală ar fi fost scrisă chiar la DNA. Mai exact, de către șeful Secției a II-a din DNA, procurorul Marius Bulancea, fost consilier al doctoritei Laura Kovesi: „Am vazut o plangere penala, despre care unii spun ca a facut-o domnul Bulancea, asa, pro-bono, pentru cei care au facut plangerea penala. De ce nu ancheteaza DNA ce se scrie acolo, sa vedem, e adevarat ca s-au facut la mine in birou, s-au facut la nu stiu ce membru de la mine din Camera Deputatilor? Astea sunt prostii si minciuni”. a spus Dragnea conform  Luju.ro .


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Foarte interesante amănunte...

3 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

4 Ce coace Ungaria? / Președintele Iohannis, atacat într-un ziar de casă al lui Viktor Orban

5 Ăsta pare unealta Moscovei / Zsolt Németh revine cu o nouă ațâțare după convocarea la MAE a ambasadorului Ungariei