DNA, anchetă privind terasele de pe malul Dâmboviței. Negoiță: Cine greșește plătește

DNA, anchetă privind terasele de pe malul Dâmboviței. Negoiță: Cine greșește plătește

Primarul Sectorul 3 a fost audiat de DNA în dosarul în care este verificată situația teraselor construite pe malul Dâmboviței, care ar funcționa fără autorizații sau cu unele acordate ilegal. Robert Negoiță are calitatea de suspect.

Robert Negoiță, primarul Sectorului 3 FOTO: Inquam Photos

„Se fac cercetări într-un dosar referitor la o autorizație de construire emisă în 2015 - dacă nu mă înșel. Le stăm la dispoziție cu declarații, cu documente, cu absolut tot pentru a se face lumină. Există niște sesizări. Este de datoria dumnealor să verifice dacă informațiile se confirmă. Și, atunci când se greșește, că nu suntem perfecți, cine greșește plătește", a declarat edilul Sectorului 3 , potrivit Digi24.

Viceprimarul Sectorului 3 susține că există mai multe terase care funcționează fără autorizație.

„Pe lângă aceste terase ilegale mai sunt și terasele de pe Bulevardul Decebal și în capătul rondului de la Alba Iulia. Avem documente unde scrie negru pe alb că acele terase nu au autorizație", a precizat acesta, potrivit sursei citate.

Procurorii DNA au descins ieri, 1 februarie, la Primăria Sectorului 3 , în vederea efectuării de cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2015-2021, în legătură cu emiterea unor acte administrative de către autoritățile administrativ - teritoriale.

„În cursul zilei de 01 februarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în 17 locații, situate pe raza municipiului București și a județului Ilfov, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, a precizat DNA.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…