DNA: Bărbat arestat preventiv după ce ar fi încercat să mituiască un poliţist cu suma de 12.000 de euro

DNA: Bărbat arestat preventiv după ce ar fi încercat să mituiască un poliţist cu suma de 12.000 de euro

Un bărbat a fost arestat preventiv de judecătorii Tribunalului Alba, după ce ar fi încercat să ofere mită unui poliţist care l-a oprit în trafic suma de 12.000 de euro, a informat, luni, Direcţia Naţională Anticorupţie.

Potrivit uni comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Alba Iulia au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de duminică, a unui bărbat, în sarcina căreia s-a reţinut comiterea infracţiunii de dare de mită.

Procurorii anticorupţie notează în ordonanţă că, duminică, bărbatul faţă de care se desfăşurau cercetări într-un dosar penal de furt (privind sustragerea unei sume de 100.000 euro dintr-o locuinţă de pe raza municipiului Arad) a fost depistat şi oprit în trafic de către un agent de poliţie în cadrul Biroului Poliţiei Autostrăzi A1 Râmnicu Vâlcea - Deva.

În acest context, spun anchetatorii, i-ar fi oferit agentului de poliţie suma de 12.000 euro pentru a-l lăsa să plece şi pentru a nu efectua nici o verificare cu privire la depistarea acestuia.

DNA informează că duminică judecătorii Tribunalului Alba au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile a bărbatului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu