DNA: Comisar-şef din cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Galaţi, reţinut pentru luare de mită

DNA: Comisar-şef din cadrul Serviciului Permise şi Înmatriculări Galaţi, reţinut pentru luare de mită

Mitică Petcu, comisar-şef în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Galaţi, a fost reţinut, vineri, de procurorii anticorupţie pentru luare de mită.

Potrivit unui comunicat al DNA transmis AGERPRES, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu vineri, a lui Mitică Petcu, pentru comiterea a 13 infracţiuni de luare de mită.

Procurorii anticorupţie susţin în ordonanţă că, în perioada ianuarie - februarie, Petcu ar fi primit, de la mai multe persoane, diferite sume de bani şi alte bunuri, care nu i se cuveneau, pentru programarea "peste rând" a candidaţilor la examenul pentru obţinerea permisului de conducere, înmatricularea cu prioritate a unor autoturisme şi preschimbarea fără programare a permisului de conducere.

DNA informează că, vineri, Mitică Petcu urmează să fie prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...