DNA declanșează în septembrie MARELE VAL

DNA declanșează în septembrie MARELE VAL

A fost tăcere dinspre DNA. Dar nu sunt vești bune pentru corupții României. În special la vârful partidelor. Vine, spun surse bine informate din mediul judiciar, MARELE VAL. Care va conduce la decapitarea tuturor așa-ziselor mari partide. Din septembrie până în decembrie nu va mai rămâne piatră pe piatră!

Dosare grele, precum Loteria/INTRALOT, ANRP3, Mega-Dosarul IT2/Microsoft/EADS, CFR Marfă sau Transalpina1 vor fi detonate de procurorii DNA. Nume grele din PNL, ca Ludovic Orban și Vasile Blaga, vor intra în malaxorul procurorilor. Dar nici primarul de la Sectorul6, Mănescu, nu va scăpa.

De la PSD sunt așteptați la audieri Liviu Dragnea și Robert Negoiță, primarul Sectorului3, dar și Olguța Vasilescu. La PSD, lotul cuprinde și foștii miniștri implicați în Microsoft/EADS. Dar și în Loteria/INTRALOT. Dosare noi au răsărit în sertarele de la DNA pentru Elena Udrea și Viorel Hrebenciuc. Acesta din urmă împreună cu Gigi Becali, folosit ca interpus pentru Avicola Bacău.

Nici în PRESĂ nu va fi liniște. Așa-zisul Dosar Presa, în fapt zeci, poate sute de conexiuni penale între politicieni/oameni de afaceri/trusturi de presă, va face cel puțin două victime cu nume.


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

4 Așa o fi?

5 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”