DNA dezminte că Dăncilă ar urma să fie audiată vineri de procurori: „Informații FALSE”.

DNA dezminte că Dăncilă ar urma să fie audiată vineri de procurori: „Informații FALSE”.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) dezminte categoric într-un comunicat informația potrivit căreia Viorica Dăncilă ar fi urmat să fie audiată vineri de procurori într-un presupus dosar de corupție, informație publicată joi de vuvuzeaua PSD Stiripesurse.ro. În comunicatul oficial al DNA, cuvântul ”fals” este scris cu majuscule.

”În referire la informațiile vehiculate în spațiul public care acreditează ideea că un candidat la Președinția României urmează să fie citat la DNA, în data de 22 noiembrie 2019, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să precizeze că toate aceste informații sunt FALSE”, arată DNA într-un anunț de presă.

Vuvuzeaua susținea, citând ”surse judiciare”, că procurorii ar fi urmat să o audieze pe Dăncilă într-un dosar care îl privește și pe Ion Țiriac, dosar constituit în urma unei plângeri a unui om de afaceri. Informația negată de DNA a fost lansată de Stiripesurse cu câteva ore înainte de o nouă conferință de presă anunțată de Viorica Dăncilă pentru ora 18.00.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria