Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

DNA: Directorul IOR Eugen Niculescu a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Eugen Niculescu, director al societății cu capital majoritar de stat IOR SA, a fost trimis în judecată pentru luare de mită, într-un dosar instrumentat de procurorii DNA. Mita a fost primită timp de zece ani, în tranșe periodice, potrivit unui comunicat al DNA transmis luni AGERPRES.

"În perioada 3 noiembrie 2006 — 26 februarie 2016, inculpatul Niculescu Eugen, în calitate de director al SC IOR SA, a solicitat și primit de la o persoană (denunțător în cauză), în tranșe periodice, sume reprezentând un procentaj de 10% din valoarea facturilor achitate de instituția pe care o conducea către firmele denunțătorului. În schimbul acestui comision (totalizând 61.886 lei), inculpatul s-a asigurat de buna derulare a contractului de servicii medicale, fără întârzieri la plată", se precizează în comunicat.

Eugen Niculescu a fost prins în flagrant pe 26 februarie, imediat după ce a primit de la omul de afaceri suma de 2.300 de lei, reprezentând 10% din ultimele plăți.

Procurorii DNA au dispus luarea măsurii asigurătorii a sechestrului, în vederea garantării confiscării speciale a sumelor primite cu titlu de mită de inculpatul Eugen Niculescu.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului București, cu propunerea de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALERTĂ Un om a murit în Vaslui după ce ambulanța în care se afla a rămas blocată în noroi! Dăncilă: „Guvernul …

2 ALERTĂ Va fi MĂCEL! Mobilizare masivă a românilor din Europa pentru alegeri! Lăcrimezi când vezi că tot ei înc…

3 ALERTĂ L-au săltat deja? Sau e doar antrenament?

4 Cei 3 foști generali DIE din anturajul lui Dragnea. Și firul care duce la Voiculescu. Și la multe altele...

5 Important. Care sunt pragurile de prezență care vor indica înfrângerea / victoria lui Dragnea.

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi sloganuri fake amuzante