DNA, informații OFICIALE despre perchezițiile de la Guvern. Faptele sunt „CALDE”!

DNA, informații OFICIALE despre perchezițiile de la Guvern. Faptele sunt „CALDE”!

Directia Nationala Anticoruptie a facut, marti dimineata, primele precizari despre perchezitiile care au avut loc luni la sediul Guvernului. "In cursul zilei de 31 iulie 2017, intre orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate perchezitii domiciliare in 5 locatii situate in sediul unei institutii publice din Bucuresti. Perchezitiile au fost efectuate in cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Sectiei de combatere a coruptiei, dosar ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate infractiunilor de coruptie comise in cursul lunii iulie 2017", arata DNA.

Comunicatul DNA:

Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media în contextul apariției în spațiul public a unor informații, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 iulie 2017, între orele 15.00 - 19.00, au fost efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în sediul unei instituții publice din București.

Perchezițiile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal aflat pe rolul Secției de combatere a corupției, dosar ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție comise în cursul lunii iulie 2017.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Cativa procurori DNA au descins luni seara la sediul Executivului, de unde au ridicat documente de la Secretariatul General al Guvernului (SGG), au declarat surse politice pentru HotNews.ro.

Secretariatul General al Guvernului este condus in prezent de Mihai Busuioc, revenit in aceasta functie odata cu investirea Cabinetului Mihai Tudose, dupa ce fusese demis si inlocuit cu Victor Ponta de catre fostul premier Sorin Grindeanu.

Odata cu Busuioc a revenit in functia de secretar general adjunct al Guvernului si Andreea Lambru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”