DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT vor declanșa, începând din această săptămână, cea mai vastă operațiune anticorupție din istoria lor. „Secerișul de vară”, așa cum i se spune în interiorul găștii gulerelor albe, îi va decapita și pe ultimii supraviețuitori ai hoției din ultimii 27 de ani.

Se spune, în lumea lor, că la Blaga s-a găsit o avere fabuloasă. Care l-ar face invidios și pe Hrebenciuc! Care, dacă tot veni vorba, în pofida tuturor ajutoarelor oferite procurorilor, în diverse spețe, nu a scăpat de belele. Așa cum nici Penalul n-a scăpat. Numele său mustește în peste 10 dosare, atât la DNA cât și la DIICOT!

Însă adevărata vedetă a verii va fi târfa hârșită-n rele a politicii românești, Călin Popescu Tăriceanu. Iar stenogramele cu el, despre care a și vorbit, făcând anunțul, se anunță incendiare!

Nici Serviciile nu vor fi ocolite de cutremure! Cel puțin un general de la vârf va cădea în mâinile Parchetului General!

Iar operațiunea de deratizare a Mafiei din Sănătate va continua. Se va ajunge la miniștri și MAHĂRII din sistem. La TAXA de ministru și TAXA de director din minister! Nu vedeți ce mut a devenit, subit, Bănicioiu? Că despre Nicolăescu nici n-are rost să mai pomenim...

Pe lângă toate acestea, care-i implică pe „stăpâni”, mai sunt și dosarele cu slugile! Cu alde Rovana Plumb, de exemplu. Însă dosarul acestei monstruozități a tranziției este doar unul disjuns din cel care vizează SISTEMUL care ACORDĂ Fondurile Europene. Care este de-a dreptul șocant!


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA