DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT vor declanșa, începând din această săptămână, cea mai vastă operațiune anticorupție din istoria lor. „Secerișul de vară”, așa cum i se spune în interiorul găștii gulerelor albe, îi va decapita și pe ultimii supraviețuitori ai hoției din ultimii 27 de ani.

Se spune, în lumea lor, că la Blaga s-a găsit o avere fabuloasă. Care l-ar face invidios și pe Hrebenciuc! Care, dacă tot veni vorba, în pofida tuturor ajutoarelor oferite procurorilor, în diverse spețe, nu a scăpat de belele. Așa cum nici Penalul n-a scăpat. Numele său mustește în peste 10 dosare, atât la DNA cât și la DIICOT!

Însă adevărata vedetă a verii va fi târfa hârșită-n rele a politicii românești, Călin Popescu Tăriceanu. Iar stenogramele cu el, despre care a și vorbit, făcând anunțul, se anunță incendiare!

Nici Serviciile nu vor fi ocolite de cutremure! Cel puțin un general de la vârf va cădea în mâinile Parchetului General!

Iar operațiunea de deratizare a Mafiei din Sănătate va continua. Se va ajunge la miniștri și MAHĂRII din sistem. La TAXA de ministru și TAXA de director din minister! Nu vedeți ce mut a devenit, subit, Bănicioiu? Că despre Nicolăescu nici n-are rost să mai pomenim...

Pe lângă toate acestea, care-i implică pe „stăpâni”, mai sunt și dosarele cu slugile! Cu alde Rovana Plumb, de exemplu. Însă dosarul acestei monstruozități a tranziției este doar unul disjuns din cel care vizează SISTEMUL care ACORDĂ Fondurile Europene. Care este de-a dreptul șocant!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

2 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

3 CULISE „Veți muri toți, Și mă omorâți și pe mine” / Propoziția cu care președintele l-a eliminat pe Cîțu din sch…

4 Așa o fi?

5 ULTIMA ORĂ Cîțu a cedat! Generalul Nicolae Ciucă, propunerea PNL pentru funcția de premier!