DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT vor declanșa, începând din această săptămână, cea mai vastă operațiune anticorupție din istoria lor. „Secerișul de vară”, așa cum i se spune în interiorul găștii gulerelor albe, îi va decapita și pe ultimii supraviețuitori ai hoției din ultimii 27 de ani.

Se spune, în lumea lor, că la Blaga s-a găsit o avere fabuloasă. Care l-ar face invidios și pe Hrebenciuc! Care, dacă tot veni vorba, în pofida tuturor ajutoarelor oferite procurorilor, în diverse spețe, nu a scăpat de belele. Așa cum nici Penalul n-a scăpat. Numele său mustește în peste 10 dosare, atât la DNA cât și la DIICOT!

Însă adevărata vedetă a verii va fi târfa hârșită-n rele a politicii românești, Călin Popescu Tăriceanu. Iar stenogramele cu el, despre care a și vorbit, făcând anunțul, se anunță incendiare!

Nici Serviciile nu vor fi ocolite de cutremure! Cel puțin un general de la vârf va cădea în mâinile Parchetului General!

Iar operațiunea de deratizare a Mafiei din Sănătate va continua. Se va ajunge la miniștri și MAHĂRII din sistem. La TAXA de ministru și TAXA de director din minister! Nu vedeți ce mut a devenit, subit, Bănicioiu? Că despre Nicolăescu nici n-are rost să mai pomenim...

Pe lângă toate acestea, care-i implică pe „stăpâni”, mai sunt și dosarele cu slugile! Cu alde Rovana Plumb, de exemplu. Însă dosarul acestei monstruozități a tranziției este doar unul disjuns din cel care vizează SISTEMUL care ACORDĂ Fondurile Europene. Care este de-a dreptul șocant!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

3 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…