DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT declanșează SECERIȘUL de VARĂ! Tăriceanu, VEDETA PRINCIPALĂ!

DNA și DIICOT vor declanșa, începând din această săptămână, cea mai vastă operațiune anticorupție din istoria lor. „Secerișul de vară”, așa cum i se spune în interiorul găștii gulerelor albe, îi va decapita și pe ultimii supraviețuitori ai hoției din ultimii 27 de ani.

Se spune, în lumea lor, că la Blaga s-a găsit o avere fabuloasă. Care l-ar face invidios și pe Hrebenciuc! Care, dacă tot veni vorba, în pofida tuturor ajutoarelor oferite procurorilor, în diverse spețe, nu a scăpat de belele. Așa cum nici Penalul n-a scăpat. Numele său mustește în peste 10 dosare, atât la DNA cât și la DIICOT!

Însă adevărata vedetă a verii va fi târfa hârșită-n rele a politicii românești, Călin Popescu Tăriceanu. Iar stenogramele cu el, despre care a și vorbit, făcând anunțul, se anunță incendiare!

Nici Serviciile nu vor fi ocolite de cutremure! Cel puțin un general de la vârf va cădea în mâinile Parchetului General!

Iar operațiunea de deratizare a Mafiei din Sănătate va continua. Se va ajunge la miniștri și MAHĂRII din sistem. La TAXA de ministru și TAXA de director din minister! Nu vedeți ce mut a devenit, subit, Bănicioiu? Că despre Nicolăescu nici n-are rost să mai pomenim...

Pe lângă toate acestea, care-i implică pe „stăpâni”, mai sunt și dosarele cu slugile! Cu alde Rovana Plumb, de exemplu. Însă dosarul acestei monstruozități a tranziției este doar unul disjuns din cel care vizează SISTEMUL care ACORDĂ Fondurile Europene. Care este de-a dreptul șocant!

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Recucerirea Insulei Șerpilor de către Rusia - consecințe majore pentru România care poate deveni furnizor energetic inclusiv pentru Europa de Est

2 VIDEO O întreagă formație de atac a armatei ruse a fost distrusă după ce a intrat într-un câmp minat

3 Cum a devenit interlopul Calu proxenetul șef din Tenerife. O fostă membră PRM, colegă de dosar

4 Șansele tancurilor rusești în fața celebrelor blindate americane M1 Abrams, care ar putea ajunge în Ucraina

5 Rușii sună să se predea, înainte de a ajunge pe front. Trimiși la război fără antrenament și fără mâncare: mărturii din prima linie