Doamne, ce proastă! Doina Pană: Pentru ce să își dea Dragnea demisia? Pentru că a avut proasta inspirație să îl nominalizeze pe Grindeanu?

Doamne, ce proastă! Doina Pană: Pentru ce să își dea Dragnea demisia? Pentru că a avut proasta inspirație să îl nominalizeze pe Grindeanu?

Doamne, ce proastă! Vicepreședintele PSD Doina Pană a declarat, vineri, la Școala TSD de la Neptun, că Dragnea a avut ''proasta inspirație'' să îl nominalizeze pe Grindeanu premier, dar că acesta nu e un motiv pentru care să demisioneze.

''Pentru ce să își dea demisia? Pentru că a avut proasta inspirație să îl nominalizeze pe Grindeanu ca prim ministru?'', a spus Doina Pană.

Întrebată de jurnaliști dacă e posibil ca această situație să se repete, prin nominalizarea altui premier care să nu respecte programul de guvernare, Doina Pană a răspuns: 'Eu sunt convinsă că nu se va mai repeta''.

Vicepreședintele PSD a adăugat că actuali miniștri ar putea face parte din următorul guvern. "Sunt convinsă că în următorul guvern vor intra și actuali miniștri'', a afirmat Doina Pană.

Legat de moțiunea ce urmează să fie depusă săptămâna viitoare, ea s-a declarat convinsă că aceasta va trece și că nu e nevoie de un ''plan B''.

''Va trece moțiunea. Da, eu sunt sigură, pentru că toți acești parlamentari au câștigat mergând în campanie și susținând acest program de guvernare, nu susținând un anumit premier. Plan B... mie mi s-ar părea o situație atât de absurdă, încât vă spun cinstit că nu e ceva ce să necesite plan B și așa mai departe. Este un firesc să vrei ca și parlamentar ca prin votul tău să conduci la punerea în aplicare a programului de guvernare'', a declarat Doina Pană.

Tinerii social-democrați s-au întâlnit, vineri, la Neptun, la Școala de pregătire politică, unde inițial și președintele PSD, Liviu Dragnea, își anunțase prezența, însă acesta nu a mai venit.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?