„...doar 18 din cei 150 de bărbați au supraviețuit”/În Rusia încep să ajungă sicriele din Ucraina!

„...doar 18 din cei 150 de bărbați au supraviețuit”/În Rusia încep să ajungă sicriele din Ucraina!

Publicația ucraineană Kiev Independent a obținut un mesaj audio WhatsApp înregistrat de o femeie care locuiește în orașul Aleysk din regiunea Altai din Rusia, la aproximativ 3.500 de kilometri est de Kiev, care este și bază a Brigăzii 35.

În mesajul vocal, o femeie plânge spunându-i partenerului de dialog pe WhatsApp că „brigada de tancuri” locală a fost „total distrusă în Ucraina”.

În special, ea menționează că „doar 18 din 150 de bărbați au supraviețuit”, ceea ce înseamnă probabil că una dintre formațiunile brigăzii a fost distrusă de trupele ucrainene. În plus, vorbitorul spune că primul lot de 45 de sicrie, majoritatea tineri din orașul și satele din apropiere, veneau la Aleysk în ziua mesajului vocal înregistrat.

Femeia care plângea mai spune că unii dintre cei uciși erau vecinii și cunoscuții ei. Ea menționează în special un membru al serviciului militar pe nume Evgeniy Zhilin. Acest nume poate fi găsit în registrul scurs de 120.000 de soldați ruși presupusi implicați în invadarea Ucrainei, publicat la 1 martie de Centrul pentru Strategii de Apărare al Ucrainei, un think tank. Există, de asemenea, un cont de social media VK șters al unui Evgeniy Zhilin din Aleysk.

Potrivit femeii, cei uciși erau în mare parte bărbați foarte tineri. Comunitatea locală a aflat despre moartea lor cu o zi înainte ca înregistrarea să fie făcută.

Dezvăluirea este parțial confirmată de mai multe dovezi despre implicarea Brigăzii 35 a Rusiei în Ucraina. Se știe că formațiunile blindate ale brigăzii au fost distruse în confruntări armate în apropierea orașului Cernihiv, la nord de Kiev, pe 26 februarie.

Audio și textul original pe Kiev Independent



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina