Doar niște POZE, domnule Iohannis... Americanii știu mai MULTE...

Doar niște POZE, domnule Iohannis... Americanii știu mai MULTE...

Carolina Tampiza şi Veronica Usatîi sunt două femei necunoscute publicului din România.
Prima este fiica magnatului Constantin Tampiza, fostul preşedinte al Lukoil România, şi femeia care i-a născut o fetiță lui Renato Usatîi, iar a doua, sora lui Usatîi, este soţia lui Michael Horst Schmidt, şeful Automobile Bavaria, gazda din București a fostului candidat Iohannis. Carolina Tampiza, fosta soţie a lui Usatîi, este fiica omului de afaceri Constantin Tampiza, cu relaţii foarte strânse în Rusia. Tampiza a fost, timp de 10 ani, director al grupului rusesc Lukoil în România, iar în anii ‘90, ministru al Economiei R. Moldova în guvernele Druc şi Muravschi.
Tot la Lukoil România a lucrat şi sora lui Usatîi. Plecată din Făleşti probabil la fel de desculţă ca şi fratele ei, totul avea să se schimbe când avea să-l întâlnească pe Michael Schmidt, proprietarul Automobile Bavaria, cel mai important dealer BMW din Romania.
Îngrijorător pentru România este că doamna Schmidt Usatîi este soţia unuia dintre puţinii prieteni ai preşedintelui Iohannis. Da, am o relaţie apropiată cu domnul Schmidt şi sunt bucuros de acest lucru. Am puţini prieteni şi sunt oameni de bună calitate - declara în campania electorală, Klaus Iohannis, preşedintele ales al României. Omul de calitate Schmidt este și un individ cu certe calități intelectuale. Joacă table pe tabletă. Dacă nu ne credeți pe noi, domnule președinte, întrebați-l pe Bogdan Aurescu. Că a stat în spatele lui, în avion...
Cică americanii știu mai multe, domnule președinte...




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…