Dobitocul dracului! Iordache a fost mielușel în fața Comisiei de la Veneția, și-a pus cenușă-n cap! Ajuns în țară s-a făcut leu-paraleu!

Dobitocul dracului! Iordache a fost mielușel în fața Comisiei de la Veneția, și-a pus cenușă-n cap! Ajuns în țară s-a făcut leu-paraleu!

Dobitocul dracului! Iordache a fost mielușel în fața Comisiei de la Veneția, și-a pus cenușă-n cap! Ajuns în țară s-a făcut leu-paraleu! Ce lași sunt și fără caracter aceste instrumente ale lui Dragnea: Ioedache și Toader. În fața Comisiei de la Veneția, compusă din personalități ale dreptului din toată Europa, s-au făcut mici, așa cum sunt în realitate. Niște gâlme ale istoriei contemporane, accidente de parcurs, prurituri pe bucile acestei țări. Odată scăpați din camera unde s-au simțit ca niște viermi pe cale să fie călcați din greșeală în orice moment, și s-au văzut din nou în brațele televiziunilor care-i susțin de ani de zile, au devenit lei-paralei.

Iată adevărul despre ce-a spus Iordache în fața membrilor Comisiei:

Martin Kuijer, expertul care a pregătit opinia Comisiei de la Veneția privind schimbarea legislației penale, a declarat pentru G4Media.ro: Autoritățile române au reacționat pozitiv, dl Florin Iordache a fost aici la Veneția, a salutat opinia noastră și a spus că va fi luată în calcul de Parlament împreună cu decizia Curții Constituționale.

Martin Kuijer, întrebat și de Ziare.com: Sunteti multumiti de colaborarea cu partea romana?

„Am cooperat excelent si am avut discutii extrem de utile. Am vorbit cu presedintele Romaniei, cu comisia speciala parlamentara, cu ministrul Justitiei, cu reprezentantii instantei supreme. As vrea sa subliniez ca dl Iordache a aratat dorinta de a tine cont de recomandarile Comisiei de la Venetia cu ocazia reevaluarii amendamentelor in Parlament.”




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa