Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorganizarea unității spitalicești

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat, joi, funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc.

După o ședință de mai bine de trei ore cu fosta conducere a Spitalului Județean Suceava, noul manager, colonelul medic Daniel Ionuț Derioiu, a început reorganizarea activității în unitatea spitalicească. Se pare că se ia fiecare secție în parte și se întocmește o listă cu necesarul pentru perioada imediat următoare. Din declarațiile cadrelor medicale, la această oră se încearcă repartizarea medicilor și a asistentelor pe secții, fiind departamente care nu au nici măcar asigurat serviciul de gardă pentru această noapte, relatează obiectivdesuceava.ro.

Colonelul medic Daniel Ionuț Derioiu a fost până acum directorul medical al Spitalului Militar de Urgență ”Regina Maria” din Brașov. Acesta a venit împreună cu o echipă formată din încă trei medici militari. Reamintim că în cursul zilei de astăzi urmează să ajungă la Suceava încă 20 de medici, de diferite specialități, din București și din țară, care vor ajuta cadrele medicale sucevene să iasă din această criză care pare fără rezolvare. 

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Citiți și voi ce măcel pun la cale Firea și Cercel!

2 ULTIMA ORĂ / Documentul care-l înfundă pe Arafat / Sursă: Procurorii DNA trebuie să facă un singur lucru

3 Amănunte / Fotografia a fost făcută luni în biroul premierului / Surse spun că autorul ar fi Ionel Dancă, șeful Ca…

4 Așa o fi? Șeful Cancelariei premierului prins într-o afacere patronată de controversatul șef de la Resurse Min…

5 BREAKING / Președintele interimar al Senatului, pesedistul Cazanciuc, cere CCR să îl scape pe Tăriceanu de cel m…

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I