Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorganizarea unității spitalicești

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorganizarea unității spitalicești

Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat, joi, funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Viorel Seredenciuc.

După o ședință de mai bine de trei ore cu fosta conducere a Spitalului Județean Suceava, noul manager, colonelul medic Daniel Ionuț Derioiu, a început reorganizarea activității în unitatea spitalicească. Se pare că se ia fiecare secție în parte și se întocmește o listă cu necesarul pentru perioada imediat următoare. Din declarațiile cadrelor medicale, la această oră se încearcă repartizarea medicilor și a asistentelor pe secții, fiind departamente care nu au nici măcar asigurat serviciul de gardă pentru această noapte, relatează  obiectivdesuceava.ro .

Colonelul medic Daniel Ionuț Derioiu a fost până acum directorul medical al Spitalului Militar de Urgență ”Regina Maria” din Brașov. Acesta a venit împreună cu o echipă formată din încă trei medici militari. Reamintim că în cursul zilei de astăzi urmează să ajungă la Suceava încă 20 de medici, de diferite specialități, din București și din țară, care vor ajuta cadrele medicale sucevene să iasă din această criză care pare fără rezolvare. 



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!