Document! CUTREMUR în media! Curtea de Apel Bucureşti a decis intrarea Realitatea TV în FALIMENT! Gușă CONFIRMĂ!

Document! CUTREMUR în media! Curtea de Apel Bucureşti a decis intrarea Realitatea TV în FALIMENT! Gușă CONFIRMĂ!

Risc Seismic

Curtea de Apel Bucureşti a decis, luni, 1 aprilie 2019, respingerea planului de reorganizare a Realitatea Media, firma care deţine Realitatea TV, şi intrarea în faliment. Consiliul Naţional al Audiovizualului ar putea dispune retragerea licenţei.

Solutia pe scurt: "Admite recursul. Modifică în parte sentinţa recurată, în sensul că: Infirmă planul de reorganizare propus de debitoare şi trimite cauza la judecătorul sindic în vederea intrării în faliment a debitoarei S.C. REALITATEA MEDIA S.A. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei recurate. Irevocabilă."

Cozmin Gușă acționar al Realitatea Media, a anunțat luni seară, în emisiunea lui Denise Rifai, că firma a intrat în faliment, iar acest lucru a fost comunicat luni seară la ora 21.00.

Gușă le-a adus acuzații pentru situația în care a ajuns compania lui Liviu Dragnea, liderul PSD, dar și lui Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI, acuzând totodată o preiune politică care s-a tot intensificat.

Context. Realitatea Media se află în insolvență de aproape opt ani, încă din 2011.

Potrivit documentelor consultate de HotNews.ro, în anul 2015, ANAF reclama că, după patru ani de la deschiderea procedurii insolvenței, Realitatea Media era lăsată să continue activitatea, „acumulând datorii noi, neachitând practic niciuna născută pe timpul procedurii” conform prevederilor legii 85/2006, „fără să fie supravecheata sub nicio formă”.

ANAF mai acuza, potrivit aceleiași surse, că, sub supravegherea judecătorului sindic, „s-au luat măsuri incoerente și neconforme cu prevederile legale incidente”, atât în dosarul propriu-zis de insolvență, cât și în dosarele adiacente și derivate.

Alt element sesizat la vremea respectivă de ANAF, potrivit HotNews, era faptul că „din cauza disfuncționalităților procedurale dar și judiciare”, „șansele creditorilor, printre care și Statul Român reprezentat de organul fiscal în cauza, de a-și recupera măcar parte din creanțe, sunt deja compromise”.



Risc Seismic


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”