Document-BOMBĂ! Dovada DICTATURII instaurate de RoMAFIA! Vâlcov va decide țintele pentru controalele ANAF!

Document-BOMBĂ! Dovada DICTATURII instaurate de RoMAFIA! Vâlcov va decide țintele pentru controalele ANAF!

Document-BOMBĂ! Dovada DICTATURII instaurate de RoMAFIA! Vâlcov va decide țintele pentru controalele ANAF! Darius Vîlcov își sporește controlul asupra activității Fiscului prin intermediul Comisiei Naționale de Prognoză, instituție complet obedientă față de consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă. ANAF și Comisia de Prognoză au semnat un Acord de cooperare care prevede că Fiscul va face controalele pe baza propunerilor de la Comisia de Prognoză, dezvăluie  G4Media.ro .

Mai mult, potrivit documentului, ANAF și Comisia de Prognoză pot constitui grupuri de lucru comune pentru analiza de risc sau pentru controlarea contribuabililor.

Comisia Națională de Prognoză este condusă de Ion Ghizdeanu (în funcție din 2004, un fidel al lui Vîlcov), în timp ce ANAF e condusă de Mihaela Triculescu.

Documentul, numit ”Acord de coperare (sic) între Agenția Națională de Administrare Fiscală și Comisia Națională de Strategie și Prognoză pentru dezvoltarea și realizarea analizelor de risc și eficientizarea acțiunilor de control și verificare”, a fost semnat de conducătorii celor două instituții pe 22 ianuarie.

De remarcat că semnarea acordului, postat pe site-ul ANAF, nu a fost anunțată public de nici una dintre cele două instituții.

Citește aici documentul integral postat pe site-ul ANAF:

Câteva dintre prevederile Acordului:

- Începând cu ianuarie 2019, Comisia de Prognoză va selecta contribuabilii care vor fi propuși pentru a fi cuprinși în controalele întreprinse de ANAF în funcție de domeniul de activitate, fluctuația cifrei de afaceri și a celorlalți indicatori stabiliți de comun acord între ANAF și CNSP

- În vederea realizării prevederilor prezentului acord, ANAF și Comisia de Prognoză pot constitui grupuri de lucru comune

- Cum justifică cele două instituții Acordul? Prin nevoia reducerii evaziunii fiscale: ”Pentru atingerea obiectivelor din Programul de guvernare de îmbunătățire semnificativă a gradului de colectare este necesar ca eficiența acțiunilor ANAF de combaterea evaziunii fiscale să se amplifice”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu