Document-BOMBĂ! Voi vedeți pe cine au pus nenorociții în fruntea ANAF?

Document-BOMBĂ! Voi vedeți pe cine au pus nenorociții în fruntea ANAF?

Document-BOMBĂ! Voi vedeți pe cine au pus nenorociții în fruntea ANAF? Șefa ANAF, Mihaela Triculescu, trebuie să recupereze datoriile la stat, dar ea însăși este datoare la bugetul public! Mihaela Triculescu, exmatriculată de la doctorat, a fraudat bani europeni.

Directorul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), Mihaela Triculescu are o datorie de peste 20.000 de lei către Universitatea de Vest din Timișoara după ce nu a respectat prevederile unui contract din fonduri europene reprezentând burse din perioada doctoratului (nesusținut, în final), dezvăluie Newsweek.ro. Fosta doctorandă Triculescu a comis, în același timp, un plagiat și un autoplagiat, la nivel internațional, victimă fiind chiar îndrumătorul lucrării!!!

În CV-ul publicat cu multe săptămâni după numirea în funcție – numire care a avut loc la începutul acestui an, Triculescu a fost expeditivă: Facultatea de Științe Economice licență (1994-1998) și master (2006-2008) la Universitatea din Craiova, un certificat de manager și unul de formator, economist la o firmă privată (1999-2002), director adjunct la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților Dolj (2011-2012), director economic la altă societate privată (două mandate: 2002-2011 și 2012-2016). Din septembrie 2016 și până la numirea la ANAF a fost practician în insolvență.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Da, e țiitoarea...

2 Noile scenarii de la Washington cu invadarea Ucrainei de către Rusia

3 Țiitoarea lui Dragnea, audiată la DNA! / Ăsta să fie motivul despărțirii de fațadă?

4 Așa o fi?

5 VIDEO Priviți! Imagini de ultima oră cu forţele ruse masate la graniţa cu Ucraina