Document ISTORIC. Livia Stanciu, lecție de drept în opinia separată la Decizia prin care CCR a demolat legea privind abuzul în serviciu și traficul de influență

Document ISTORIC. Livia Stanciu, lecție de drept în opinia separată la Decizia prin care CCR a demolat legea privind abuzul în serviciu și traficul de influență. Curtea Constituțională desființează, în motivarea asupra proiectului de modificare a Codului Penal, formulările impuse de Coaliția PSD-ALDE pentru infracțiunile de trafic de influență și abuz în serviciu. Magistrații constituționali arată că prin prevederile propuse se acceptă și tolerează acte de corupție, modificările fiind contrare exigențelor statului de drept, și se creează premisele încălcării unor drepturi şi libertăţi fundamentale, ceea ce reprezintă o ameninţare la adresa statului de drept.

Însă despre asta a scris toată presa. Despre ce nu s-a scris este opinia judecătoarei Livia Stanciu, judecător-raportor în această speță.

Făceți-vă puțin timp și treceți fie și „din avion” peste ce a scris această doamnă începând de la pagina 326 până la pagina 404. Și este mult mai dur decât documentul oficial! Da, oameni buni, documentul elaborat de judecătoare are aproape 80 de pagini. După cum veți observa, dacă veți citi, concluzia este că legile sunt făcute în Parlament de către niște hoți. Hoți semianalfabeți!

De la pagina 326:


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Ghizdeanu i-a livrat pe Dragnea, Vâlcov și Dăncilă! Dosarul va fi declinat la DNA!

2 ULTIMA ORĂ / Document / Statele Unite își avertizează cetățenii că virusul ucigaș a explodat în alte 6 țări din As…

3 Zăngănit de cătușe către PSD! Voi ați citit discursul ambasadorului SUA de joi? Ați văzut postarea de pe Faceb…

4 VIDEO A ajuns în Europa! Cel puțin 9 orașe din Lombardia și unul din Veneția, în nordul Italiei, au închis vin…

5 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dormitorul lui van Gogh e de închiriat pe Airbnb