Document ISTORIC. Livia Stanciu, lecție de drept în opinia separată la Decizia prin care CCR a demolat legea privind abuzul în serviciu și traficul de influență

Document ISTORIC. Livia Stanciu, lecție de drept în opinia separată la Decizia prin care CCR a demolat legea privind abuzul în serviciu și traficul de influență. Curtea Constituțională desființează, în motivarea asupra proiectului de modificare a Codului Penal, formulările impuse de Coaliția PSD-ALDE pentru infracțiunile de trafic de influență și abuz în serviciu. Magistrații constituționali arată că prin prevederile propuse se acceptă și tolerează acte de corupție, modificările fiind contrare exigențelor statului de drept, și se creează premisele încălcării unor drepturi şi libertăţi fundamentale, ceea ce reprezintă o ameninţare la adresa statului de drept.

Însă despre asta a scris toată presa. Despre ce nu s-a scris este opinia judecătoarei Livia Stanciu, judecător-raportor în această speță.

Făceți-vă puțin timp și treceți fie și „din avion” peste ce a scris această doamnă începând de la pagina 326 până la pagina 404. Și este mult mai dur decât documentul oficial! Da, oameni buni, documentul elaborat de judecătoare are aproape 80 de pagini. După cum veți observa, dacă veți citi, concluzia este că legile sunt făcute în Parlament de către niște hoți. Hoți semianalfabeți!

De la pagina 326:

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…