DOCUMENT Slugile din Camera Deputaților ar fi plătit din BANII NOȘTRI excursia de LUX în SUA a Țărănoiului Penal!

DOCUMENT Slugile din Camera Deputaților ar fi plătit din BANII NOȘTRI excursia de LUX în SUA a Țărănoiului Penal!

Memorandumul intern aprobat, luni, de Biroul permanent al Camerei Deputatilor privind deplasarea presedintelui acestui for, Liviu Dragnea, la ceremonia de investire a lui Donald Trump prevedea si plata cheltuielilor aferente vizitei, precum transportul international, cazarea, diurna si "cadourile simbolice", fara a indica insa sume, acestea find stabilite ulerior, noteaza News.ro. Trezorierul PSD, Mircea Draghici, a declarat marti ca partidul este cel care plateste toata deplasarea.

In memorandumul aprobat in cadrul sedintei Biroului Permanent (conducerii) Camerei Deputatilor de luni se precieaza ca "actiunea are caracter parlamentar" si se invoca "interactiunea politica constanta si de substanta ce caracterizeaza cooperarea bilaterala romano-americana" pentru a se aproba "sa se suporte din bugetul Camerei Deputatilor" cheltuielile aferente, care vor fi decontate "la intoarcerea in tara, in baza documentelor justificative".

Desi si Liviu Dragnea a declarat luni ca aceasta deplasare va fi platita de Camera Deputatilor, marti, trezorierul PSD Mircea Draghici a declarat pentru Hotnews.ro ca partidul va achita toate cheltuielile. Draghici a declarat pentru HotNews ca partidul va plati pentru "deplasare, cazare si masa". Intrebat daca invitatia a implicat vreo donatie catre organizator, trezorierul PSD a spus ca "nu, nici vorba".

Mai jos, foto cu documentul in intregime (include si invitatia primita de Dragnea):
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!