Document-ȘOC! Asta e DEMENTĂ? Adina Florea a făcut dosar după o plângere a luju.ro împotriva lui Timmermans, Vera Jurova și Angela Cristea!

Document-ȘOC! Asta e DEMENTĂ? Adina Florea a făcut dosar după o plângere a luju.ro împotriva lui Timmermans, Vera Jurova și Angela Cristea!

Document-ȘOC! Asta e DEMENTĂ? Adina Florea a făcut dosar după o plângere a luju.ro împotriva lui Timmermans, Vera Jurova și Angela Cristea! Secția specială pentru investigarea infracțiunilor din justiție a înregistrat o plângere formulată de luju.ro împotriva lui Frans Timmermans, prim-vicepreședinte al Comisiei Europene, Vera Jurova, comisar european pentru Justiției, Angela Cristea, șefa reprezentanței CE în România și a procurorului general Augustin Lazăr, acuzați de „constituire de grup infracțional organizat, abuz in serviciu, fals intelectual, comunicare de informatii false, toate in legătura cu falsificarea Raportului MCV”.

Luju.ro publică în deschidere un articol cu titlul „Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție a format dosarul penal 295/P/2019, în care Frans Timmermans și Augustin Lazăr trebuie sa dea cu subsemnatul”, alături de facsimilul răspunsului semnat de procuror șef adjunct Adina Florea.

Luju.ro s-a aflat și la originea dosarului deschis de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție împotriva notarului din Sibiu, Radu Gabriel Bucșă, și a soților Carmen și Klaus Iohannis. Sesizarea a fost depusă în legătură cu modalitatea prin care familia Iohannis a intrat, începând cu 1999, în posesia a două imobile în centrul Sibiului.





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”