Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Document-ȘOC! DOCUMENT Șefa Mamaia SA și-a înregistrat demisia din funcție la sediul PSD Constanța!

Marilena Dragnea, numită temporar în funcția de director general al societății de stat Mamaia SA, aflată în subordinea Ministerului Turismului, și-a dat demisia la scurt timp după ce a obținut această funcție. Doar că șefa SC Mamaia SA nu și-a înregistrat demisia la Consiliul de Administrație al societății, așa cum prevede regulamentul, ci la sediul PSD Constanța, dezvăluie G4Media.ro.

O fotografiei a demisiei, pe care se observă numărul de înregistrare dat de partidul care a susținut-o, a fost făcută publică de Mircea Titus Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD Constanța și fost ministru al Turismului în Guvernul Tudose. Prieten bun cu Victor Ponta, Dobre s-a înscris ulterior în PRO România:

”Marilena Dragnea renunță la șefia Mamaia SA, dar uită că declarația ar trebui înregistrată în altă parte, nu la PSD Constanța. Și astfel aflăm că deciziile referitoare la conducerea companiilor de stat se iau la partid, nu în Consiliul de administrație al companiilor. Acel partid care declară că se vrea reformat, că a-nțeles ceva după alegerile din 26 mai, că și-a schimbat viziunea”, arată Dobre într-o postare de pe Facebook.

Fostul ministru al Turismului a lansat atacuri dure și la actualul președinte al PSD Constanța, Felix Stroe, dar și la partenerul acestuia de afaceri, un alt pesedist cu state vechi, Ion Dumitrache:

”PSD este Partidul Stroe-Dumitrache. Fiind obișnuită să execute ordinele celor doi, Marilena Dragnea și-a înregistrat declarația de retragere la sediul partidului (…) Adresa prin care doamna declară că renunță la funcție are număr de înregistrare/intrare de la PSD – Partidul Stroe-Dumitrache – în acest caz (…) Această situație demonstrează că deciziile se iau, la PSD Constanța, exclusiv de către aceste două personaje, care, cu un tupeu fantastic taie și spânzură, în stanga și-n dreapta, așa cum se întâmplă și la alte instituții publice sau Regii Autonome, din județul Constanța, peste care se știu stăpâni”, a mai scris Titus Dobre.

Context

Marilena Dragnea a fost numită în funcția de șef al SC Mamaia SA după ce fostului manager Ancuța Mariana Ion i-a expirat mandatul de trei ani. Deși în mandatul său societatea înregistrase profit după o lungă perioadă, fostul manager a fost înștiințat că nu i se va prelungi mandatul și că, în locul său, va veni altcineva.

Printre deciziile pe care le-a luat cât a condus Mamaia SA, Ancuța Ion, numită în funcție în timpul Guvernului Cioloș, a cerut în instanță despăgubiri pentru distrugerea Palatului Regal din Mamaia, aflat în proprietatea unui grup de afaceriști cu conexiuni la cercurile de prieteni ai fostului premier Adrian Năstase.

PSD nu a susținut-o pe Ancuța Ion pentru obținerea unui nou mandat de manager al societății Mamaia SA, deși compania înregistrase profit după mulți ani. În locul ei a fost numită provizoriu, pentru două luni, Marilena Dragnea, o fostă șefă PNL din județul Constanța. Aceasta nu a rezistat prea mult în funcție și, la nici trei săptămâni după ce a fost numită, a prezentat demisia partidului. Marilena Dragnea a candidat în 2016 la Primăria Năvodari, din partea liberalilor, și milita frenetic împotriva ”ciumei roșii”. Un an mai târziu, s-a înrolat în PSD.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Avortul ratat Victor Ponta a făcut ieri 47 de ani. Cornelia Naum, mamă: „Nu am vrut să țin sarcina, cînd eram …

2 Tic-tac! MISTERUL schimbării prenumelui Rodica în Viorica Nica al actualei Viorica Vasilica Dăncilă va fi eluc…

3 Gata, îl scot din țară! Încă un infractor va scăpa nepedepsit! Mario Iorgulescu va fi transferat la o clinică …

4 Cine sunt marii masoni din Ministerul de Interne

5 Mafia PSD / Cât s-o fi dat, cât s-o fi luat? Șerban Nicolae insistă cu Legea paradisurilor fiscale!

recomandări

Te ia DNA: Vasile Blaga

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde