Document. Suntem în FALIMENT? Nu mai sunt bani de SALARII?

Document. Suntem în FALIMENT? Nu mai sunt bani de SALARII?

Document. Suntem în FALIMENT? Nu mai sunt bani de SALARII? Casa Națională de Pensii Publice le-a solicitat, marți, directorilor executivi ai tuturor caselor județene de pensii, să nu aplice majorările salariale prevăzute în OUG 114.

„Vă rugăm prin prezenta să NU procedați la emiterea pentru personalul din subordine a deciziilor privind majorarea (OUG 114/2018) cu 1/4 din diferența dintre salariul de bază pentru anul 2022 și cel din luna decembrie 2018, până la noi dispoziții. De asemenea, vă rugăm să NU puneți în aplicare ordinele privind majorarea salarială primite pe fax pentru directorul executiv și directorii adjuncți, până la primirea de la CNPP a unor noi dispoziții”, se arată în adresă.

 Documentul este semnat de Gabriel Ionescu, șeful Direcţiei Management Resurse Umane din cadrul Casei Naționale de Pensii.

Articolul 34 din OUG 114/2018 prevede că:

„(1) Prin derogare de la prevederile art. 38 alin. (4) din Legea-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, începând cu 1 ianuarie 2019, salariile de bază, soldele de funcţie/salariile de funcţie, indemnizaţiile de încadrare se majorează cu 1/4 din diferenţa dintre salariul de bază, solda de funcţie/salariul de funcţie, indemnizaţia de încadrare prevăzute de lege pentru anul 2022 şi cel/cea din luna decembrie 2018”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 VIDEO ​George Simion, săltat de mascați, la 3 dimineața din Piața Victoriei, după un scandal de aproape o oră / Liderul AUR ar fi condus cu permisul s…