DOCUMENT Teodorovici a transmis oficial Comisiei Europene că vrea înghețarea salariilor bugetarilor în 2019

DOCUMENT Teodorovici a transmis oficial Comisiei Europene că vrea înghețarea salariilor bugetarilor în 2019

Teodorovici a transmis oficial Comisiei Europene că vrea înghețarea salariilor bugetarilor în 2019. O scrisoare postată pe site-ul Comisiei Europene arată că ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a promis înghețarea salariilor bugetarilor în 2019 și neaplicarea legii salarizării unitare, cu scopul de a menține deficitul bugetar sub control.

 Citește aici scrisoare integrală a lui Eugen Teodorovici adresată reprezentanților Comisiei Europene:

Scrisoarea semnată de Teodorovici și datată 18 octombrie mai prevede înghețarea valorii voucherelor de vacanță pentru bugetari la nivelul din acest an, precum și amânarea oricăror măsuri care ar avea impact asupra salariilor.

În scrisoare nu se face nici o menționare a faptului că înghețarea salariilor bugetarilor ar fi legată de o posibilă devansare a măririlor complete de salarii prin legea salarizării unitare din 2022 în 2020, așa cum a spus Teodorovici sâmbătă la Romania TV. Teodorovici a vrut să-i dea replica liberalului Florin Cîțu, cel care prezentase în premieră pe contul său de Facebook un pasaj relevant din scrisoare, fără a indica însă sursa documentului. Cîțu a acuzat guvernul că ia măsura înghețării salariilor pentru că nu are bani pentru majorări.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu