DOCUMENT/509 de deținuți eliberați cu recursul compensatoriu au comis NOI infracțiuni cu violență: crimă, tâlhărie, viol, pedofilie

DOCUMENT/509 de deținuți eliberați cu recursul compensatoriu au comis NOI infracțiuni cu violență: crimă, tâlhărie, viol, pedofilie

Un răspuns oficial al Ministerului Justiției pentru deputatul PNL Florin Roman arată că 509 de deținuți eliberați în baza Legii recursului compensatoriu, votată de fosta majoritate PSD-ALDE-UDMR, au comis noi infracțiuni violente: crimă, viol, tâlhărie, pedofilie, act sexual cu un minor, pornografie infantilă.

”Ministrul Ana Birchall mă mai informează ca numărul celor care au beneficiat de legea recursului compensatoriu de la intrarea in vigoare este de 21.049 persoane”, arată Florin Roman într-un comunicat de presă.

Citește aici documentul integral:

Dintre acestea, mai mult de 7000 au fost cazuri de infracțiuni deosebit de periculoase, omor, viol, tâlhărie calificata etc. 1877 de persoane eliberate au fost reincarcerate, iar 509 deținuți eliberați din nou au comis noi crime, violuri și tâlharii, potrivit documentelor prezentate de Ministerul Justiției.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalistul Pro TV, reținut pentru 24 de ore / Marius Buga este acuzat de o faptă oribilă

2 Greu de digerat / S-a aflat cum l-au prins polițiștii pe jurnalistul Pro TV Marius Buga

3 Jurnalistul Pro TV Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile / Detalii greu de digerat din dosarul de act sexual

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...