Document/Dihonie în PSD! Mesaj disperat al tractoristului Stănescu către baronii partidului, în apărarea lui Ciolacu

Document/Dihonie în PSD! Mesaj disperat al tractoristului Stănescu către baronii partidului, în apărarea lui Ciolacu

Dihonie în PSD! Mesaj disperat al tractoristului Stănescu către baronii partidului, în apărarea lui Ciolacu.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, este puternic contestat în interiorul partidului după ce a vegheat din umbră adoptarea tacită a proiectul de lege privind autonomia Ținutului Secuiesc.

În replică, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, își acuză colegii că vor să destabilizeze partidul.

Newsweek România a intrat în posesia unui mesaj transmis de senatorul Paul Stănescu către colegii lui din PSD. „Văd că există niște colegi din psd, Dăncilă, Teodorovici, Ștefănescu și Căprar care vor să destabilizeze partidul și să ne facă rău. Și au ieșit public cu declarații sponsorizate pe facebook exact în ziua în care a ieșit Iohannis violent împotriva psd. Nu mi se pare o întâmplare. Adversarul nostru este în exterior. Și trebuie să rămână așa. Din partea mea Marcel are toată susținerea. Și voi face și asta public”, a scris Paul Stănescu.

Ce s-a întâmplat?

Camera Deputaților, condusă de Marcel Ciolacu, liderul PSD, a adoptat tacit proiectul de lege al unor parlamentari UDMR care prevedea autonomia Ținutului Secuiesc. După adoptare, proiectul a fost contestat de președintele Klaus Iohannis și de mai mulți lideri politici. Surpriza a venit din partea parlamentarilor PSD. Deputatul Dorel Gheorghe Căprar a scris pe Facebook că „adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune nu doar extrem de gravă din toate punctele de vedere ci și o trădare asupra suveranității naționale a statului român. În acest moment PSD-ul condus de Ciolacu şi Stănescu, conduşi şi ei la rândul lor de cine ştie cine, au vândut interesele naționale ale României, au rupt țara în favoarea intereselor de grup ale marelui strateg Ciolacu si complicilor lui”.

În același mesaj, Marcel Ciolacu a fost acuzat că a vândut atât partidul, cât și țara, mânat de interesele sale persoanele.

Fostul premier și ex-liderul PSD Viorica Dăncilă nu a ezitat să îl confrunte deschis pe Marcel Ciolacu, cel căruia i-a cedat șefia partidului. „Oricine ar fi fost liderul PSD și Președintele Camerei Deputaților astăzi, dacă a permis adoptarea acestui proiect de lege profund anti-constituțional și anti-românesc, nu merită să îi mai reprezinte pe români și nici să rămână în fruntea partidului. Este un precedent periculos și în egală măsură jenant pentru România și pentru Parlament, dar și pentru Partidul Social Democrat, care nu merită să deconteze monstruoasa iresponsabilitate a lui Marcel Ciolacu”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…

2 A fost sau nu Firea amanta lui Tăriceanu? I-a spart casa fostului soț, Răsvan?

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 VIDEO Cel mai prost interlop din România! / El este dobitocul arestat după ce și-a uitat pistolul în cabina de p…

5 Proasta pusă de PNL pleacă din TVR cu scandal / Imbecila a sigilat biroul, de parcă ar fi de la mă-sa! / Cealaltă,…