DOCUMENT/GHERȚOII au făcut CONTESTAȚIE ÎN ANULARE! Amănunte INCENDIARE!

DOCUMENT/GHERȚOII au făcut CONTESTAȚIE ÎN ANULARE! Amănunte INCENDIARE!

Misterul s-a împrăștiat. Iată de ce nu a fost chemată doamna Carmen Iohannis la Parchet după ce Curtea de Apel Brașov a publicat motivarea hotărârii definitive și irevocabile: gherțoii din Sibiu au făcut contestație în anulare!

Pe mutește, după ce pe 16.11.2015, în cadrul unui interviu televizat președintele republicii, Klaus Iohannis, a declarat senin: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție”, pe 27 noiembrie, prin Casa de avocatură Mușat și asociații, apărătorii care i-au câștigat procesul cu ANI de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a înaintat o contestație în anulare! Pe care o puteți citi mai jos.

Acum se vede și de ce președintele s-a dus repejor la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anul acesta, în mai. Ficusul s-a dus pe persoană fizică, în programul oficial al instituției la care lucrează nefiind înscris evenimentul...

Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016.

Decizia instanței

"Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine", se arată în decizia Curţii de Apel publicată pe portalul instanţelor de judecată. Decizia Curţii de Apel Braşov este irevocabilă.

NR. Presa TACE... Mai abitir acum când șeful statului atacă o hotărâre DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ. Mai are puțin și se duce la CEDO!





Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?