Document/Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Document/Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, i-a solicitat fostului ministru al sănătății, Victor Costache, să replanifice controlul pe care Ministerul îl efectua pe 10 martie la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon”din Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe. Solicitarea lui Arafat a venit pe 12 martie, lucru care s-a și întâmplat, relatează Ediție de Vrancea.

Fostul ministru Victor Costache a dat curs cererii, Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat fiind cel care care și-a pus semnătura pe repunerea în funcție a managerui Constantin Mîndrilă după ce acesta din urmă fusese demis pentru a doua oară din postura de director al spitalului din Focșani.

Dezvăluirea celor de la Ediție de Vrancea vine după ce în cursul zilei ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a informat că a decis, împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, să fie dat un ordin prin care managementul Spitalului Judeţean Focşani să fie asigurat de cadre militare, pe perioada stării de urgenţă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dur articol! / Așa este, domnule președinte?

2 Așa o fi?

3 Andreea Esca are un „confident”?

4 Bășiți aici! / „Declarația de la București” / Căcații stângii, acum ajunși bășini, vor să-l alunge pe Iohannis

5 Idilă-surpriză în sportul românesc