Document/Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Document/Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Hopa, Arafat e sclavul PSD! În 10 martie a deturnat un control la Spitalul Județean Focșani și el e cel care l-a repus în funcție pe omul lui Oprișan!

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, i-a solicitat fostului ministru al sănătății, Victor Costache, să replanifice controlul pe care Ministerul îl efectua pe 10 martie la Spitalul de Urgență „Sf. Pantelimon”din Focșani la Unitatea de Primiri Urgențe. Solicitarea lui Arafat a venit pe 12 martie, lucru care s-a și întâmplat,  relatează Ediție de Vrancea .

Fostul ministru Victor Costache a dat curs cererii, Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat fiind cel care care și-a pus semnătura pe repunerea în funcție a managerui Constantin Mîndrilă după ce acesta din urmă fusese demis pentru a doua oară din postura de director al spitalului din Focșani.

Dezvăluirea celor de la Ediție de Vrancea vine după ce în cursul zilei ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a informat că a decis, împreună cu ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, să fie dat un ordin prin care managementul Spitalului Judeţean Focşani să fie asigurat de cadre militare, pe perioada stării de urgenţă.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro