Document/Numele lui Fifor apare în ancheta DIICOT cu grupul infracțional din Caraș!

Document/Numele lui Fifor apare în ancheta DIICOT cu grupul infracțional din Caraș!

Unul dintre suspecții din dosarul care vizează un grup infracțional organizat în Caraș prin care se obțineau permise pentru arme ar fi folosit informații despre Mihai Fifor, ministru de Interne la acel moment, arată referatul de arestare preventivă trimis în instanță de procurorii DIICOT.

Procurorii arată în referat că un anume N.F. (Neagu Florin – n.red.) ar fi pus la dispoziția grupului infracționat organizat informații despre legătura dintre ministru Fifor și un anume Mocioalcă ”pentru a fi folosite în intimidarea conducerii IPJ Caraș-Severin și pentru a se răzbuna pentru modul corect în care au gestionat examenul de absolvire a cursului organizat de SC POP TIR SPORTIV SRL”.

Citește referatul integral al procurorilor DIICOT – Caraș Severin:

Ce scriu procurorii în referat:

”Fapta suspectului N.F.constând în aderarea la grupul infracțional organizat coordonat de P.I. din care mai fac parte CERNEA NICOLAE, RADU ȘTEFAN, MICULESCU NICOLAE în scopul obținerii documentelor necesare pentru a nu putea fi tras la răspundere penală cu privire la deținerea fără drept a unei arme având drept scop întocmirea unor documente de către SC POP TIR SPORTIV SRL constituie infracțiunea de și sprijinirea acestuia prin punerea la dispoziție a informațiilor pe care la deține despre legăturile dintre ministrul de interne ”FIFOR” și numitul ”MOCIOALCĂ” pentru a fi folosite în intimidarea conducerii IPJ Caraș-Severin și pentru a se răzbuna pentru modul corect în care au gestionat examenul de absolvire a cursului organizat de SC POP TIR SPORTIV SRL, în scopul obținerii documentelor necesare pentru a nu putea fi tras la răspundere penală cu privire la deținerea fără drept a unei arme având drept scop întocmirea unor documente de către SC POP TIR SPORTIV SRL, constituie infracțiunea de constituirea unui grup infracțional organizat sub forma aderării și sprijinirii prev. și ped de art. 367 alin. 1, 3, 6 rap. la art. 342 alin. 1 și 2 din C.p. și art. 321 C.p. cu aplic art. 35 alin. 1 și art. 38 alin. 1 C.p.”.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

4 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

5 Ce scrie fata lui Putin în online despre războiul din Ucraina când crede că lumea nu știe cine e