Documente-BOMBĂ Nicolicea a făcut „dreptul”, la distanță, la Spiru Haret! Cu alte peste 5000 de „genii”. A fost coleg de „facultate” cu fiică-sa și nevastă-sa! Amănunte INCENDIARE!

Documente-BOMBĂ Nicolicea a făcut „dreptul”, la distanță, la Spiru Haret! Cu alte peste 5000 de „genii”. A fost coleg de „facultate” cu fiică-sa și nevastă-sa! Amănunte INCENDIARE!

Documente-BOMBĂ Nicolicea a făcut „dreptul”, la distanță, la Spiru Haret! Cu alte peste 5000 de „genii”. A fost coleg de „facultate” cu fiică-sa și nevastă-sa! Amănunte INCENDIARE! Nicolicea a fost coleg de „facultate” cu fii-sa și nevastă-sa! Eugen Nicolicea, fiica sa, Liana Nicolicea, și nevastă-sa, Nicoleta(Nicolicea) Vamvu, au fost colegi de an la Spiru Haret!

Deputatul Eugen Nicolicea a fost votat de CEX-ul PSD pentru a prelua Ministerul Justiției. Anterior, liderii social-democrați i-au retras miercuri sprijinul politic ministrului Justiției, Tudorel Toader, Aproape toți liderii social-democrați au votat pentru retragerea sprijinului politic, inclusiv premierul Viorica Dăncilă.

Pentru cine nu știe, nevasta lui Nicolicea și fata sunt aproape de aceeași vârstă! Cel care redactează acest material a stat la aceeași masă cu Nicolicea și viitoarea nevestică într-o vară, la începutul anilor 2000. Pe clisura Dunării, la niște negocieri cu niște mafioți(foștii parteneri de afaceri locali ai unui tiz de-al lui Nicolicea). Nicolicea era un intermediar între noi și mafioți. Nevestica era în febra BAC-ului atunci. Îți mai aduci aminte Eugene?

Nicolicea este la numărul 2066, fata, Liana Nicolicea, este la numărul 2065 și nevestica Nicoleta(Nicolicea) Vamvu este la 2145:






Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”