Doi adolescenți sirieni, arestați după uciderea unui irakian în vestul Germaniei

Doi adolescenți sirieni de 14 și 16 ani au fost arestați după un atac cu cuțit care a curmat vineri viața unui irakian la Wuppertal, vestul Germaniei, au anunțat sâmbătă autoritățile, care exclud orice motivație teroristă, informează AFP.

Poliția și Parchetul din acest oraș industrial din vestul Germaniei au precizat că sunt încă în căutarea altor doi bărbați de 23 și 29 de ani, având legătură cu această crimă.

Cei doi adolescenți arestați au ajuns în Germania în urmă cu un an și sunt deja cunoscuți de poliție, subliniază agenția de presă DPA.

În timpul unei încăierări dintr-un mic magazin de lângă gară, un bărbat de 31 de ani a fost ucis cu lovituri de cuțit, în timp ce fratele lui de 25 de ani a fost grav rănit, vineri după-amiază. Cele două victime sunt originare din Irak, iar tânărul rănit este acum în afara oricărui pericol.

Potrivit primelor interogatorii, agresorii și victimele se cunoșteau. "În stadiul actual al anchetei, motivația teroristă poate fi exclusă", se spune într-un comunicat al poliției și Parchetului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…

5 Întâlniri de taină în biserică între şefii Poliţiei şi membri ai clanului Duduianu, în miez de noapte