Doi adolescenți sirieni, arestați după uciderea unui irakian în vestul Germaniei

Doi adolescenți sirieni, arestați după uciderea unui irakian în vestul Germaniei

Doi adolescenți sirieni de 14 și 16 ani au fost arestați după un atac cu cuțit care a curmat vineri viața unui irakian la Wuppertal, vestul Germaniei, au anunțat sâmbătă autoritățile, care exclud orice motivație teroristă, informează AFP.

Poliția și Parchetul din acest oraș industrial din vestul Germaniei au precizat că sunt încă în căutarea altor doi bărbați de 23 și 29 de ani, având legătură cu această crimă.

Cei doi adolescenți arestați au ajuns în Germania în urmă cu un an și sunt deja cunoscuți de poliție, subliniază agenția de presă DPA.

În timpul unei încăierări dintr-un mic magazin de lângă gară, un bărbat de 31 de ani a fost ucis cu lovituri de cuțit, în timp ce fratele lui de 25 de ani a fost grav rănit, vineri după-amiază. Cele două victime sunt originare din Irak, iar tânărul rănit este acum în afara oricărui pericol.

Potrivit primelor interogatorii, agresorii și victimele se cunoșteau. "În stadiul actual al anchetei, motivația teroristă poate fi exclusă", se spune într-un comunicat al poliției și Parchetului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Așa o fi?

5 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea