Doi frați adoptați în SUA își caută familia biologică din România

Doi frați adoptați în SUA își caută familia biologică din România

Cei doi frați, care au fost înfiați încă de când erau mici, vor să-și cunoască părinții biologici. Ei au făcut apel pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children/ Copiii niciodată uitați ai României”.

Tinerii își caută familia biologică. Foto Facebook/ The never forgotten Romanian children

Născut la 28 decembrie 1999, tânărul știe că înainte de a fi adoptat se numea Pistol Marian. De asemenea sora lui, născută la 25 decembrie 2000, se numea Pistol Cristina, conform Jurnal de emigrant .

Despre mama lor știu doar că se numea Pistol Georgeta Viorica . Cei doi s-au născut în București, în Sectorul 3, iar în anul 2003 au fost înfiați de o familie din SUA : „Am fost norocoși să creștem în sânul aceleași familii, ca frații”, se arată în postarea publicată pe Facebook.

În prezent, ei își doresc să-și cunoască rădăcinile: „Mereu ne-am dorit să ne cunoaștem trecutul, putem spune că acum suntem pregătiți să îi cunoaștem și pe ceilalți frați, dacă există. De aceea vă rugăm să distribuiți această postare, suntem nerăbdători să avem vești de la părinți, frați, surori! Vă mulțumim!”.

Toți cei care au informații care i-ar putea ajuta sunt rugați să se adreseze administratorilor paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children/ Copiii niciodată uitați ai României”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare