Doi frați de trei și șase ani au furat mașina părinților. Ce distanță au reușit să parcurgă VIDEO

Doi frați de trei și șase ani au furat mașina părinților. Ce distanță au reușit să parcurgă VIDEO

Un băiețel de șase ani a luat mașina părinților săi pentru a merge într-o plimbare alături de fratele său de trei ani. Au reușit să parcurgă 2,5 kilometri.

Copil de 6 ani la volan - captură video

Un băiețel de șase ani a luat mașina părinților săi într-o plimbare în Langkawi ( Malaezia ). După 2,5 kilometri parcurși, mașina a fost accidentată.

Potrivit șefului poliției din Langkawi, Shariman Ashari, polițiștii îi cercetează acum pe părinții acuzați de neglijență, arată KiniTv .

„Incidentul s-a petrecut în jurul orei 23.15, după ce copilul a condus o Toyota Vios împreună cu fratele său de trei ani (în remorcă), înainte de a intra într-un stâlp de la marginea drumului lângă Titi Chanwang”, a afirmat Shariman într-o declarație.

Poliția a spus că băieții s-au furișat afară când tatăl lor dormea, iar mama era la baie.

Întrebat de polițiști unde voia să meargă, băiatul cel mare a spus simplu: „La magazin. Mama e acasă și noi ne ducem la magazin. Vrem o mașină de jucărie, una neagră”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate

5 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...