Doi logodnici și-au pierdut cunoștința după ce au repetat o figură de dans din filmul "Dirty Dancing"

Doi logodnici și-au pierdut cunoștința după ce au repetat o figură de dans din filmul "Dirty Dancing"

Doi tineri britanici și-au pierdut cunoștința după ce au repetat o figură de dans celebră din filmul "Dirty Dancing" (1987), pe care intenționau să o realizeze la petrecerea organizată cu ocazia nunții lor, informează vineri BBC.

Sharon Price (52 de ani) și logodnicul ei, Andy Price (51 de ani) au încercat să recreeze secvența de dans finală din filmul "Dirty Dancing" în grădina unui bar din Weston-super-Mare, o localitate din comitatul Somerset.

"Am suferit o contuzie. Am leșinat. M-am trezit cu un guler cervical și a trebuit să fac o tomografie", a spus Andy Price.

"Ne aflam la nouă metri unul de altul, Sharon alerga spre mine, am prins-o de coapse pentru a o ridica în aer, iar următorul lucru pe care mi-l amintesc este că am căzut amândoi", a adăugat el

Andy Price a mai dezvăluit că a suferit un infarct de intensitate moderată în urmă cu câțiva ani, iar medicii au fost "atenți" în privința testelor pe care i le-au recomandat.

Cei doi logodnici au fost externați după șase ore.

"Dirty Dancing" a devenit un subiect la mare modă pe Twitter după ce vestea despre pățania cuplului britanic s-a răspândit în presa internațională.

Această comedie romantică din 1987, în care rolurile principale au fost interpretate de Patrick Swayze și Jennifer Grey, este unul dintre filmele preferate ale lui Sharon Price.

"L-am văzut de mai multe ori, iar eu și fiica mea l-am revăzut de multe ori", a spus ea.

"Ne-am gândit că figura noastră de dans va fi ceva special. Toți aleg dansuri lente la nuntă, dar noi ne-am zis că ar fi bine să accelerăm lucrurile puțin", a adăugat viitoarea mireasă.

Sâmbăta trecută, "dintr-o dată", cuplul a decis "să facă repetiții" și să încerce să imite celebra mișcare de dans din filmul hollywoodian.

"Nu a existat nicio pregătire, nicio încălzire și asta a fost tot", a relatat Andy Price.

"Cred că mi-am pierdut cunoștința când m-am lovit de sol. Nu prea îmi amintesc ce s-a întâmplat după aceea", a adăugat el.

Nici Sharon Price nu este prea sigură în legătură cu felul în care au decurs lucrurile : "Îmi amintesc că alergam spre Andy și apoi următorul lucru pe care mi-l amintesc este că nu puteam să respir și că mă durea spatele".

Întrucât viitorul mire "își revenea și își pierdea cunoștința" iar viitoarea soție era "amețită și se chinuia să respire", o ambulanță a fost chemată iar cuplul a fost transportat de urgență la Spitalul Southmead.

Cei doi miri, care au din întâmplare același nume de familie, au spus că vor trebui să aleagă un alt prim dans pentru nunta lor.

"Nu cred că îl vom mai executa pe acela la nuntă. Cred că vom opta pentru un dans lent tradițional și îl voi lăsa pe Andy să îl aleagă", a spus Sharon Price.

#DirtyDancing a devenit unul dintre cele mai populare hashtaguri pe Twitter în Marea Britanie în ultimele 24 de ore.

Pe plan mondial, numărul internauților care au folosit acest hashtag a crescut cu 92% în comparație cu precedentele șase ore, potrivit Spreadfast, un instrument de măsurători online pe rețelele de socializare.

De asemenea, s-a înregistrat o creștere consistentă a numărului de persoane care au efectuat căutări online despre filmul "Dirty Dancing", iar multe persoane au folosit în căutările lor pe internet expresia "Dirty Dancing Bristol".

Vestea despre aventura nefericită a cuplului britanic s-a răspândit în presa internațională, fiind preluată inclusiv de publicații din Australia, Statele Unite și Irlanda.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...