Doi producători de la CNN inculpați pentru pedofilie într-o săptămână!

Doi producători de la CNN inculpați pentru pedofilie într-o săptămână!

Încă un important producător de la CNN a fost arestat pentru pedofilie. Este vorba despre Rick Saleeby, producătorul emisiunii The Lead with Jack Tapper. Numele lui Saleeby a fost dezvăluit de projectveritas.com vineri seara, după ce s-a asigurat că familia victimei se află în siguranță.

Saleeby este al doilea nume greu de la CNN implicat în numai câteva zile într-un scandal de pedofilie și concediat de postul TV progresist. Cu o săptămână în urmă, John Griffin, de 44 de ani, de asemenea producător, care lucra cu o altă mare vedetă a postului, Chris Cuomo, a fost arestat și inculpat pentru infracțiuni de pedofilie „dezgustătoare". Mama copiilor implicați în ultimul scandal de pedofilie al CNN a făcut o declarație prin intermediul Project Veritas

„Am dorit să vă contactez din nou pentru a vă mulțumi sincer. Vă sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce ați făcut pentru mine și copiii mei. Viața noastră a fost întoarsă cu susul în jos, dar acum nu mai contează. Suntem cu toți în siguranță. Sper, mă rog și fac presiuni pentru ca (Saleeby) să fie pus sub acuzare, pentru a nu mai putea să facă niciodată așa ceva vreunui alt copil/familie."

Și femeia a adăugat: „Vreau ca opinia publică și toți prădătorii să știe, fără nici o umbră de îndoială, că voi merge până la capătul lumii pentru a-mi proteja copiii. Și vă sunt extrem de recunoscătoare că ne-ați salvat de el (Saleeby)." Și mama a încheiat: „În ciuda greutăților care vor veni, vreau să-mi exprim sentimentele de recunoștință față de voi și de femeia care v-a oferit informațiile. Recunoștința ne va ajuta să trecem cu bine peste toate astea. Vă mulțumesc din toată inima și Crăciun Fericit!"

Potrivit Project Veritas, într-un schimb de mesaje, producătorul de la CNN i-a povestit sursei cum fiica logodnicei lui „purta un costum de baie foarte strâmt la piscină" și descria explicit cum putea vedea conturul organelor genitale. Saleeby ar fi solicitat de asemenea fotografii explicite ale fiicei minore a sursei. Mesajele scrise și video ar fi fost se pare obținute de o femeie, Janine Banani, care a avut o relație de zece ani cu producătorul CNN.

Banani se ocupa cu acordarea de asistență socială victimelor traficului cu ființe umane, ale violențelor conjugale și agresiunilor sexuale. Sursa a afirmat că a obținut informațiile pentru a le preda autorităților, însă că a contactat Project Veritas deoarece s-a temut că scandalul va fi mușamalizat. Sursa a mai declarat pentru Project Veritas că „se simte dezgustată" și a vrut să vorbească, deoarece „aceste persoane cu putere păreau să scape".

Printre mesajele făcute publice de femeie se află și unul în care producătorul descrie explicit o serie de perversități la care a supus-o pe fata de 14 ani. Sursa a mai declarat că Saleeby i-a oferit bani în schimbul unor poze nud cu ea și fiica ei. Vinerea trecută fusese arestat, tot pentru pedofilie, John Griffin, producătorul unei alte vedete CNN, Chris Cuomo.

Chris Cuomo din urmă este nimeni altul decât fratele fostului guvernator al statului New York, Andrew Cuomo, anchetat pentru uciderea a 15.000 de pacienți în azilurile de bătrâni, infectați din neglijență cu COVID. De asemenea, Andrew Cuomo este acuzat și de falsificarea cifrei morților de COVID din aziluri. John Griffin a fost inculpat pentru că a exercitat presiuni asupra mai multor părință pentru a le permite fiicelor lor minore să aibă relații sexuale cu el.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”