Doi români au scăpat în Spania de condamnare datorită unui platou cu fructe de mare. Cum a fost posibil

Doi români au scăpat în Spania de condamnare datorită unui platou cu fructe de mare. Cum a fost posibil

Doi români au fost acuzați, în Spania, de către un bărbat că l-ar fi bătut și amenințat pentru a nu depune mărturie împotriva lui. Totuși, cei doi au fost achitați datorită unui platou cu fructe de mare.

Cei doi români au scăpat de închisoare datorită unui platou cu fructe de mare FOTO Pexels

Bărbatul a declarat în fața magistratului de la Tribunalul Penal 2 din Ourense că cei doi l-au bătut și amenințat. De asemenea, întrebat de judecător dacă îi cunoaște pe cei doi, el a răspuns că nu. Judecătorul însă a văzut, ulterior, alte variante de răspuns.

Unele detalii din dosar au dus la o răsturnare de situație . Iar cel mai important detaliu a fost un platou cu fructe de mare, pe care bărbatul care îi acuza pe cei doi români îl savuva împreună cu aceștia, la casa unuia dintre ei.

Imaginile au ajuns și în fața judecătorului, care i-a exonerat pe cei doi români din cauza lipsei de credibilitate a bărbatului.

Casian C. și Florin C., ambii cetățeni români, au fost exonerați de acuzația de obstrucționare a justiției. În ciuda faptului că martorul i-a acuzat pe cei doi că l-au constrâns și l-au bătut, apărarea a prezentat dovezi că, la acel moment, suspecții fuseseră deja achitați. Un argument a fost demontat, dar apoi au existat mai multe surprize, arată Stiri Diaspora .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat