Doi soți români care au prădat case de modă vestite precum Gucci sau Burberry, reținuți. Unde vindeau produsele furate VIDEO

Doi soți români care au prădat case de modă vestite precum Gucci sau Burberry, reținuți. Unde vindeau produsele furate VIDEO

Doi români, soț și soție, care furau haine de lux din străinătate și le vindeau în România, au fost reținuți, miercuri, în urma mai multor percheziții, într-un dosar cu un prejudiciu de 1,4 milioane de euro.

Cuplul, de 36 și respectiv 45 de ani, este acuzat că a comercializat haine de lux furate din Italia , în valoare de aproape 1,4 milioane de euro. Un reprezentat legal al casei de modă „Gucci” ar fi depus plângerea.

Conform unui comunicat al Poliției Capitalei perchezițiile au avut loc ieri, 14 noiembrie, iar valoarea exactă a prejudiciului este de 1.359.000 de euro.

Din cercetări a reieșit că furturile ar fi avut loc în perioada octombrie 2021 - martie 2023, în magazine din Italia de unde au fost sustrase articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de lux. Toate acestea au fost aduse în România și vândute apoi prin intermediul site-ului “VestiareCollective”.

Pentru a vinde produsele de lux furate, hoții „și-ar fi creat mai multe profiluri cu date de identificare fictive” prin intermediul cărora expuneau produsele.

La percheziții, polițiștii au găsit suma de 9.000 de euro, o mașină de lux și mai mult de 2.000 de articole vestimentare, de încălțăminte și accesorii în valoare de 400.000 de euro.

Acestea purtau etichete de la Gucci, Moorer, Giusepe di Morabito, Moreau, Loewe, Burberry, Dolce&Cabbana, Balenciaga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?