Doi tineri - reţinuţi după ce au furat peste 100 de seturi de capace de roţi auto

Doi tineri - reţinuţi după ce au furat peste 100 de seturi de capace de roţi auto

Doi tineri au furat peste 100 de seturi de capace de roţi auto, fiind prinşi, vineri, în flagrant delict de poliţişti şi reţinuţi, informează Poliţia Capitalei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, AGERPRES, la nivelul Secţiei 23 Poliţie au fost depuse mai multe sesizări privind furtul de componente auto - capace ornamentale pentru roţi.

Poliţiştii au demarat investigaţiile şi având în vedere modul de comercializare al acestor obiecte s-au axat şi pe analiza ofertelor din mediul on line. Pe baza cercetărilor efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat din Sectorul 3 este implicat în aceste cazuri.

Vineri, în jurul orei 21,00, în cadrul unei activităţi operative, poliţişti din cadrul Secţiei 23 l-au surprins în flagrant delict pe bărbat, care era însoţit de un alt tânăr, în timp ce sustrăgea capacele ornamentale de la roţile unor autoturisme.

Cei doi bărbaţi au fost imobilizaţi şi conduşi la subunitatea de poliţie pentru audieri. Dintr-un garaj utilizat de cei doi bărbaţi au fost ridicate 105 seturi de capace roţi.

Cercetările sunt continuate de Secţia 23 Poliţie, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, cu bărbaţii de 20 şi respectiv 21 de ani în stare de reţinere. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică în PSD ar fi în desfășurare o „lovitură de palat”...

2 „Gaura neagră a lui Ciolacu”, subiectul unui nou articol... Cam picant...

3 VIDEO Răsturnare de situație în cazul doctoriței românce ucisă în Franța?

4 Decizie penibilă a justiției din Ro / Tânăra din Gorj, condamnată la închisoare cu executare pentru că a păcălit un italian că se mărită

5 Frate, cine e asta? / Ar fi intermediat șpaga în Dosarul ASSMB, consilieră a lui Vâlcov și chiriașă în patru case de vacanță din Tenerife, Mallorca, Ma…